• 瀏覽: 1,240
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
問:你仲記唔記得你同我講過啲乜?
答:我記得。
問:我睇妳唔記得!你唔可以淨係生活係自己         嘅世界⋯⋯
答:無聲⋯⋯(在心中答......)

熱賣及精選
引用:
原帖由 冬寒紫色的世界 於 2020-10-7 09:05 PM 發表

問:你仲記唔記得你同我講過啲乜?
答:我記得。
問:我睇妳唔記得!你唔可以淨係生活係自己         嘅世界⋯⋯
答:無聲⋯⋯(在心中答......)
我願意生活係自己嘅世界
因為 有愛 有你
雖然痛苦 但終有一絲甜
雖然 我哋冇任何 不正常關係
正正 因為係咁
冇任何 物質嘅參雜
佢先有咁純潔
愛得痛苦又如何?
至少 我愛過 用盡全力去愛過
冇諗過要得到任何野
我愛  就用盡全力去愛
從來冇後悔過

時過變遷
發生 太多太多⋯
都令我成熟唔少
但 總要講句
多謝你 !

回覆 引用 TOP

你話 唔愛
咁就請你 唔好再闖入我嘅世界
唔好用 隔山打牛 方式 去幫我
幫我忘記
我可以要全世界嘅人來幫我
但我絕不要 你幫我忘記
你所謂嘅 幫
會令到我永遠忘記唔到
你又明唔明!?
我唔要你關心 我近況
我好唔好都唔關你事

如果
你真係睇到呢個post
咁你應該知道
你以後應該點樣做

我同你
今生今世只可以做 陌生人
別無選擇!

引用:
原帖由 冬寒紫色的世界 於 2020-10-8 12:13 AM 發表

你話 唔愛
咁就請你 唔好再闖入我嘅世界
唔好用 隔山打牛 方式 去幫我
幫我忘記
我可以要全世界嘅人來幫我
但我絕不要 你幫我忘記
你所謂嘅 幫
會令到我永遠忘記唔到
你又明唔明!?
我唔要你關心 我近況
我好唔好都唔關你事

如果
你真係睇到呢個post
咁你應該知道
你以後應該點樣做

我同你
今生今世只可以做 陌生人
別無選擇! ...
句句打在心,是的, 不愛我,請放手, 不要再打擾, 如果係幫我, 我搵佢,佢都唔好理我, 大家不要再聯繫...

引用:
原帖由 同你傾計最開心 於 2020-10-8 12:23 AM 發表

句句打在心,是的, 不愛我,請放手, 不要再打擾, 如果係幫我, 我搵佢,佢都唔好理我, 大家不要再聯繫...
咁樣係最好嘅方法

回覆 引用 TOP

我從我地共同朋友得知你原來一直都在香港討論區為我地的感情事去箍煲。

有時唔係打一些感動說話去煽動別人去可憐你,做可憐狗就可以,扮鬼扮馬去搏人地以為我欠撚左你什麼先得㗎!學你話齋,做陌路人嘅喇,最happy係我!

你諗下自己喺呢6年關係做撚咗d咩先得㗎。本來唔想爆你d威水史出嚟,你鐘意成日有時開新account自己申來申去,我就講番我同你既過去。

2015年,你因非禮14歲男童而被拘捕,我出錢幫你打官司,因為我知道你喺個男人,而且你話男童勒索你d錢而報警屈你。最後打得甩,我跟你攬住一齊喊。

舊年2019年,我喺屋企嘅暗格發現左好多名牌女性衫褲手袋,我一直諗我係咪想俾d咩驚喜禮物我,我一直等咗一年,個d衫褲手袋有俾人慾過,但一直無送俾我。我就開始懷疑你係咪有第二個。

今年1月新年,相熟鄰居成日用好奇怪嘅目光望住我,有一次,我忍唔住問佢。之後我成個人驚到好冰冷,佢話我屋企星期一至五嘅7:00pm,有好穿得好光鮮嘅女人走出走入,我就諗你有外遇,我忍唔住晚上係公園咪埋自己喊。我一直忍住唔同你講這件事,我買咗好多衫去打扮自己,同你出好多街,令你跟個個女仔分開。

有一天,我專登請假在屋企樓下咪埋去捕個位出入我哋屋企嘅女仔,捕左2小時後,我發現到一個女仔,身形同你一狗樣,先知道跟我相處了接近6件的男人,原來係易服男。我當堂毛管凍L,唔知可以做d咩。不過,自己身體突然衝咗出去衝破你。

你見到我後,捉左去暗角叫我保守秘密,話你只係去參加派對,唔好誤會你及諗你係變態佬,你最經典個句係叫我,千萬不要跟大家嘅親戚朋友講。我心諗:你仲要呃9我到幾時。

最近,我嘗試再捕你,你真係再無咁做,但女性衫褲手袋無再亂。

但是,自此,你經常日日加班凌晨先番屋企,有一次我到將軍澳跟朋友食飯,我無意中發現到遠處張枱,有個好似你外型既女人,跟一個坐對面嘅男人一齊,我襯個男人去廁所,我再衝破了你一次......

後續嘢我唔想再講,我只想跟各位香討嘅巴打絲打講,如果見到有個新account,開完新post自問自答,講到自己好委屈呻分手點點點既變態男,個位就係佢本人,請代我跟佢講一聲:你快去接受治療,Delay?No more。謝謝各位巴打絲打!!

補充,你話想分手唔好見加想變陌路人,但你又成日騷擾我。而最想離開你嘅人是我囉。心理變態佬,死撚去火星深谷啦!!

引用:
原帖由 畏懼中尋求穩定 於 2020-10-8 01:23 PM 發表

我從我地共同朋友得知你原來一直都在香港討論區為我地的感情事去箍煲。

有時唔係打一些感動說話去煽動別人去可憐你,做可憐狗就可以,扮鬼扮馬去搏人地以為我欠撚左你什麼先得㗎!學你話齋,做陌路人嘅喇,最happy係我!

你諗下自己喺呢6年關係做撚咗d咩先得㗎。本來唔想爆你d威水史出嚟,你鐘意成日有時開新account自己申來申去,我就講番我同你既過去。

2015年,你因非禮14歲男童而被 ...
呢位 不知是男是女的人
請你 不要自己對號入座
我唔係 你識嗰個人
😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 畏懼中尋求穩定 於 2020-10-8 01:23 PM 發表

2015年,你因非禮14歲男童而被 ...
So 原來 你當左呢度係樹窿
唔緊要 講咗出嚟會開心啲
加油💪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈囉緊慎的妹頭 於 2020-10-9 03:17 PM 發表

感情的事好複雜哦
Yes  !
都不受控制🤪
唯有 ,寄情於事業。
事業的滿足感 安慰自己
一切都會過去。😬

回覆 引用 TOP

把你抱緊 還不如放開你
我愛過就不怕可惜
擦掉不為人知的眼淚
當 再遇到你時 把傷感降到最低......

回覆 引用 TOP

昔日 ,總會有好多好多說話想同你講,想問你。
            每次諗起你.個心都會好痛好痛...
現在,好似乜都唔需要再講,再問,
            就算諗起你.個心都可以保持平靜.
             唔痛,唔會"熱血沸騰"
經歷一年時間,我終於解脫啦!。。。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]