• 瀏覽: 1,107
  • 回覆: 7
A鍾意左人地老婆(同事),乜都傾得一餐,很前衛的東西如是有問有答,人地老婆一直都知A迷戀著自己,但講野一D避忌都無。

有一天人地老婆話同左另一個男同事(有女朋友的)一齊,叫你保守秘密唔好同公司任何人講,

A個心有不甘,A其實係識佢老公既,但人地老婆又唔知A識佢老公,

A考慮緊好不好把有力證據傳給佢老公。

熱賣及精選
are u talking chinese

叫你保守秘密同公司任何人講<=====唔明

引用:
原帖由 mandyucoco 於 2020-10-7 08:50 AM 發表

A鍾意左人地老婆(同事),乜都傾得一餐,很前衛的東西如是有問有答,人地老婆一直都知A迷戀著自己,但講野一D避忌都無。

有一天人地老婆話同左另一個男同事(有女朋友的)一齊,叫你保守秘密同公司任何人講,

A個心有不甘,A其實係識佢老公既,但人地老婆又唔知A識佢老公,

A考慮緊好不好把有力證據傳給佢老公。 ...
反轉豬肚就係屎…

自己食唔到碟飯,見到人食,就係要叉隻香港腳落碟飯度…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-7 11:25 AM 發表

反轉豬肚就係屎…

自己食唔到碟飯,見到人食,就係要叉隻香港腳落碟飯度…
嘩!形容得非常貼切

引用:
原帖由 mandyucoco 於 2020-10-7 08:50 AM 發表

有一天人地老婆話同左另一個男同事(有女朋友的)一齊,叫你保守秘密同公司任何人講,

寧願將有力證據俾人地老公,拆散晒所有關係,最後自己咩都無。都唔用D證據要脅人地老婆同自己開心返晚。唔怪得佢溝唔到女…

引用:

佢自己得唔到就講比A老公聽,如果佢自己得到就唔使講啦。

引用:
原帖由 mandyucoco 於 2020-10-7 08:50 發表

有一天人地老婆話同左另一個男同事(有女朋友的)一齊,叫你保守秘密唔好同公司任何人講,

A考慮緊好不好把有力證據傳給佢老公。
哂撚咩,話佢知你識佢老公,佢自然會俾你食返答餐啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]