• 瀏覽: 2,326
  • 回覆: 15
本主題由 粵X 於 2020-10-7 07:03 AM 移動
我本身有拍拖
男友大過我 讀緊大學
但屋企管得好嚴
搞到有時同男友出街都要小心翼翼
就係同屋企人講出去補習/同同性朋友出街

大家有冇類似情況

成日出街都會打好多次電話問我響邊

認真,有鄰居從來唔管仔女,突然有一日,阿女同佢講有咗,但唔知個肚係邊個,但呢單嘢都好多年前啦。

世途險惡

關心你, 保護你, 其實係好事來的.

回覆 引用 TOP

其實屋企人都係關心你,好過不聞不問啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Demetrius 於 2020-10-7 09:32 PM 發表

認真,有鄰居從來唔管仔女,突然有一日,阿女同佢講有咗,但唔知個肚係邊個,但呢單嘢都好多年前啦。
認真,有鄰居管得個女好嚴,突然有一日,阿女因為壓力大而拎刀斬父母,但呢單嘢都好多年前啦。

熄燈,鎖門,爆大鑊
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kittyyy.0317 於 2020-10-6 11:52 PM 發表

我本身有拍拖
男友大過我 讀緊大學
但屋企管得好嚴

大家有冇類似情況 ...
讀緊書就比心機讀,
唔想讀就唔好讀,
認真去拍拖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kittyyy.0317 於 2020-10-6 11:59 PM 發表

第日你有女好似你而家咁,
你就明白。

回覆 引用 TOP

你應該好幸運有甘樣家庭,甘樣負責任的爸媽

心,給狗吃掉了......

回覆 引用 TOP

父母又係好緊張我嘅,當你明白到佢哋都係想你好,咁就唔會有咁多怨恨同戒心。

回覆 引用 TOP

今日遇見嘅咖喱魚旦,好美味好食
引用:
原帖由 kittyyy.0317 於 2020-10-6 11:59 PM 發表

你幾多歲呢?如得果15、16歲勸你都係聽阿媽話

引用:
原帖由 kittyyy.0317 於 2020-10-6 11:52 PM 發表

我本身有拍拖
男友大過我 讀緊大學
但屋企管得好嚴

大家有冇類似情況 ...
你係咪睇得呢度或者高登多? 想快快趣趣冇咗隻豬? 覺得仲有隻豬係羞恥

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]