• 瀏覽: 5,106
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
好多女人對人生要求好高,係咁要男人有上進心捱到有樓養到頭家,完全無視長期工作壓力長期係咁捱會令免疫系統受損引發生癌。如果個女人真係愛個男人實唔會捨得比佢咁辛苦,佢只係當個男人係改善自己生活條件的工具,呢D女人你要來做乜!問返自己,個男人如果勁鍾意多仔多女當你生仔機器完全無理你死活要你生十個你又肯唔肯?呢D男人你敢要咩!?公平D,請各有良心的女人咪再將男人當奴隸,要上進你自己上飽佢!

你呢D會員不要也罷!

回覆 引用 TOP

我哋男人都要求高㗎

引用:
原帖由 goodday2020 於 2020-10-5 03:02 PM 發表

我哋男人都要求高㗎
我要求好低㗎咋,只要有對波比我啜,有隻閪比我乃比我屌我已經好開心,最好可以中出啦

引用:
原帖由 3think 於 2020-10-5 03:28 PM 發表

我要求好低㗎咋,只要有對波比我啜,有隻閪比我乃比我屌我已經好開心,最好可以中出啦
有冇搞錯啊,咁咪即係你服務佢!最少都要佢請返你食幾餐飯,買返幾個名牌袋俾你啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-10-5 12:51 PM 發表

好多女人對人生要求好高,係咁要男人有上進心捱到有樓養到頭家,完全無視長期工作壓力長期係咁捱會令免疫系統受損引發生癌。如果個女人真係愛個男人實唔會捨得比佢咁辛苦,佢只係當個男人係改善自己生活條件的工具,呢D女人你要來做乜!問返自己,個男人如果勁鍾意多仔多女當你生仔機器完全無理你死活要你生十個你又肯唔肯?呢D男人你敢要咩!?公平D,請各有良心的女人咪再將男人當奴隸,要上進你自己上飽佢! ...
係咪你遇到嘅都係呢啲人?如果個女人係愛個男人唔會咁樣俾佢捱得咁辛苦!係有就真係唔好要搵過個,假如男人要女人生十個又接受唔到,一生人完全冇晒娛樂啦

同意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-10-5 05:15 PM 發表

係咪你遇到嘅都係呢啲人?如果個女人係愛個男人唔會咁樣俾佢捱得咁辛苦!係有就真係唔好要搵過個,假如男人要女人生十個又接受唔到,一生人完全冇晒娛樂啦 ...
一生人既娛樂就係湊大十個小朋友,個種快樂同滿足感用錢都買唔到架。

引用:
原帖由 dc31 於 2020-10-5 08:18 PM 發表

一生人既娛樂就係湊大十個小朋友,個種快樂同滿足感用錢都買唔到架。
我同你嘅諗法唔同

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-10-5 08:19 PM 發表

我同你嘅諗法唔同
因為你無咁樣諗過嘛!
每件事都可以從多個角度去諗。

引用:
原帖由 dc31 於 2020-10-5 08:24 PM 發表

因為你無咁樣諗過嘛!
每件事都可以從多個角度去諗。
聽到都驚生十個點生點湊?生一個都唔知有冇本事完成

十個仔,應該有千尺公屋,

淨係間屋都值千萬

笑死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-10-5 08:26 PM 發表

聽到都驚生十個點生點湊?生一個都唔知有冇本事完成
船到橋頭自然直,到時自有變通辦法。
到你生小朋友時,有奶奶,又有阿媽幫手,總要定啦。

引用:
原帖由 dc31 於 2020-10-5 08:30 PM 發表

船到橋頭自然直,到時自有變通辦法。
到你生小朋友時,有奶奶,又有阿媽幫手,總要定啦。
諗得好天真好長遠食飯先~

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-10-5 08:31 PM 發表

諗得好天真好長遠食飯先~
慢用!
有乜好餸呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]