• 瀏覽: 12,660
  • 回覆: 47
現在半島酒店係咪一晚只需千幾二千蚊渣 如果是咁平想媽有個難忘的生日

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-10-3 08:59 AM 發表

現在半島酒店係咪一晚只需千幾二千蚊渣 如果是咁平想媽有個難忘的生日
你真係好孝順,請高齡阿媽去半島大酒店慶生,雖然你過去經常四圍唱衰你阿媽,你阿媽都應該一定好開心

千幾二千蚊對於樓主黎講好少錢姐,社署份工個個月有 5 千蚊,濕濕碎啦,再者,唔好要冷氣師傅大佬和嫁左嘅阿妹夾錢喎

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-10-3 08:59 AM 發表

好主意,你上網check吓依家有疫情會平啲~

回覆 引用 TOP

邊有咁平呀。

回覆 引用 TOP

就算依家疫情關係都未必有咁平

回覆 引用 TOP

引用:

STAYCATION PLAN 差唔多FULL晒啦
仲唔快啲BOOK。。。

回覆 引用 TOP

嘅然係咁 真係要開帖先得

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 空中飛 於 2020-10-3 10:02 AM 發表

你真係好孝順,請高齡阿媽去半島大酒店慶生,雖然你過去經常四圍唱衰你阿媽,你阿媽都應該一定好開心

千幾二千蚊對於樓主黎講好少錢姐,社署份工個個月有 5 千蚊,濕濕碎啦,再者,唔好要冷氣師傅大佬和嫁左嘅阿妹夾錢喎 ...
你好了解樓主喎

回覆 引用 TOP

引吊

9少陣啦! TLLM!

回覆 引用 TOP

引用:

好乖

回覆 引用 TOP

正常八千,點平都五、六千掛

回覆 引用 TOP

就係因為這些人心態及做法,祗顧單方面開心而吾理整體,真係冇諗過會中招嗎?中左招會仲難忘。

回覆 引用 TOP

千幾蚊咁平

回覆 引用 TOP

搞啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]