• 瀏覽: 8,358
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
本主題由 粵X 於 2020-9-30 08:06 PM 移動
如題。屋企有長輩,但老公照係一條孖煙通隨屋走。幾個月前生咗女,請埋工人,佢都係咁,仲話男人唔著衫冇問題。其實係咪真係冇問題架?

冇問題呀。好多男人喺屋企都唔著衫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ssilly959 於 2020-9-30 07:38 PM 發表

如題。屋企有長輩,但老公照係一條孖煙通隨屋走。幾個月前生咗女,請埋工人,佢都係咁,仲話男人唔著衫冇問題。其實係咪真係冇問題架?
吾著褲就有問題 吾著衫ok拉 怕姐姐睇到忍吾住搞你老公?

你估工人姐姐自己家鄉D痲甩著唔著衫?

回覆 引用 TOP

你有無擔心男人同工人姐姐住埋同一間屋?😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ssilly959 於 2020-9-30 07:38 PM 發表

着衫好。
冇着衫,好污糟。

回覆 引用 TOP

個工人係咪後生女?

回覆 引用 TOP

有啲人係會上身唔著衫,但下身係著返波褲長啲冇問題嘅(著底褲就話肉酸姐)

回覆 引用 TOP

天氣熱, 我係屋企都無著上身衫架喎. 有咩問題.

不過就算女人上身唔著, 我都同樣覺得無問題

回覆 引用 TOP

Haha I think your husband want the house staff.

回覆 引用 TOP

有無諗過大熱天時你係屋企著衫先有問題,應該齊齊唔著衫先正常呢?

回覆 引用 TOP

若果有朋友到訪,你老公也赤膊著孖煙 通?

工人始終是外人。

著孖煙通底褲在家人面前周屋走好有問題。

引用:
原帖由 Dakiki 於 2020-10-2 08:46 AM 發表

若果有朋友到訪,你老公也赤膊著孖煙 通?

工人始終是外人。

著孖煙通底褲在家人面前周屋走好有問題。
係。朋友到坊未試過唔係赤膊,最多著返短褲

回覆 引用 TOP

引用:

出問題先嚟反省?

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:
原帖由 ookkman 於 2020-10-1 08:29 AM 發表

吾著褲就有問題 吾著衫ok拉 怕姐姐睇到忍吾住搞你老公?
我唔係驚姐姐會搞老公,只係覺得要著衫專重人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]