• 瀏覽: 11,415
  • 回覆: 51
本主題由 粵X 於 2020-9-30 08:06 PM 移動
引用:
原帖由 ssilly959 於 2020-10-6 01:57 PM 發表

咪又係唔著。唔著衫落樓都有呀,話佢兩句奶奶又話由得佢
你試過未先.
放雪櫃雪凍果隻喎.

熱賣及精選
引用:
原帖由 GX225 於 2020-10-6 02:13 PM 發表

你試過未先.
放雪櫃雪凍果隻喎.
今晚就試下,不過佢都係會除。熱只係藉口

引用:
原帖由 ssilly959 於 2020-10-6 04:47 PM 發表

今晚就試下,不過佢都係會除。熱只係藉口
佢鍾意晒肌肉

引用:
原帖由 GX225 於 2020-10-6 06:37 PM 發表

佢鍾意晒肌肉
好明顯啦。佢今晚落街食飯先晒完肉

引用:
原帖由 ssilly959 於 2020-10-7 12:07 AM 發表

好明顯啦。佢今晚落街食飯先晒完肉
有個方法, 你等佢瞓著係佢背脊畫隻龜........咁佢咪要著衫遮住囉

我覺得冇問題

人地背脊一早有紋身啦😂

引用:
原帖由 GX225 於 2020-10-6 06:37 PM 發表

佢鍾意晒肌肉
樓主老公有料,我唔介意佢哂

我覺得如果得你 & BB女,問題不大,但有埋工人姐姐,就最好唔好只著孖煙通
同埋女女日後日漸長大,爸爸都唔好咁著會好啲

引用:

佢鍾意晒肌肉
佢有做gym,都算有肌肉

引用:
原帖由 joan83 於 2020-10-10 06:07 PM 發表

我覺得如果得你 & BB女,問題不大,但有埋工人姐姐,就最好唔好只著孖煙通
同埋女女日後日漸長大,爸爸都唔好咁著會好啲
尋晚落樓下食飯,佢衫到冇著就出咗門。俾人地個囡問點解哥哥唔著衫,尷尬死

引用:
原帖由 ssilly959 於 2020-10-13 17:51 發表

尋晚落樓下食飯,佢衫到冇著就出咗門。俾人地個囡問點解哥哥唔著衫,尷尬死
😱😱
你老公⋯⋯⋯

唔好意思,我都唔想咁講,佢係咪有問題?
定係,佢家族有咁習慣,所以你老公一直唔覺哩個係一個問題🤔

引用:
原帖由 joan83 於 2020-10-13 06:01 PM 發表

😱😱
你老公⋯⋯⋯

唔好意思,我都唔想咁講,佢係咪有問題?
定係,佢家族有咁習慣,所以你老公一直唔覺哩個係一個問題🤔
老爺同佢哥哥直情唔會喺屋企唔著衫,得佢裸得咁自然

引用:
原帖由 ssilly959 於 2020-10-14 18:51 發表

老爺同佢哥哥直情唔會喺屋企唔著衫,得佢裸得咁自然
😅😅😅
咁你要了解下佢點解可以咁自然?同埋每次都愛心提示下佢
我老豆沖完涼會赤裸上身散熱,雖然兩父女,但總有少許尷尬,個段時間我會入房迴避,佢之後著返上身衫,才蒲出廳

引用:
原帖由 ssilly959 於 2020-9-30 07:38 PM 發表

如題。屋企有長輩,但老公照係一條孖煙通隨屋走。幾個月前生咗女,請埋工人,佢都係咁,仲話男人唔著衫冇問題。其實係咪真係冇問題架?
工人姐姐有冇唔帶bar著熱褲,經常在你老公面前90度拖地?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]