• 瀏覽: 2,056
  • 回覆: 49
我可以搵佢
但每次總覺得佢回我好膚顯
所以有時候佢搵我 我都冇回佢
我應唔應該回番佢
好苦惱!

熱賣及精選
我總覺得樓主個POST好膚淺,所以有時候我都冇回佢。我應唔應該回POST呃分?好苦惱……

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-9-30 03:49 PM 發表

我總覺得樓主個POST好膚淺,所以有時候我都冇回佢。我應唔應該回POST呃分?好苦惱……
我怕打太長 冇人會睇 所以想慢慢講🙈
我冇回佢 係因為佢回我都係 好!沒事! 忙....
我見到佢咁打時候..
我唔係好想回佢 因為呢啲回覆我唔知點答

引用:
原帖由 假裝開心 於 2020-9-30 04:09 PM 發表

我怕打太長 冇人會睇 所以想慢慢講🙈
我冇回佢 係因為佢回我都係 好!沒事! 忙....
我見到佢咁打時候..
我唔係好想回佢 因為呢啲回覆我唔知點答
D人成鬼日覆單字/emoji 有時係令人發忟

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-9-30 04:12 PM 發表

D人成鬼日覆單字/emoji 有時係令人發忟
係呀😢的確好難受  明明想搵佢  但再唔敢搵 !但總係忍唔住會搵! 一搵又知道佢想逃避...但係佢唔直接同您講唔好再煩我!🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

引用:
原帖由 假裝開心 於 2020-9-30 04:15 PM 發表

係呀😢的確好難受  明明想搵佢  但再唔敢搵 !但總係忍唔住會搵! 一搵又知道佢想逃避...但係佢唔直接同您講唔好再煩我!🤷🏻🤦🏻️ ...
即係佢想拖住你。人嘅青春有限,看來是時候同佢攤牌了。

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-9-30 04:20 PM 發表

即係佢想拖住你。人嘅青春有限,看來是時候同佢攤牌了。
我有問佢 佢同我講話想留住我 但感覺唔似以前咁🤦🏻‍♀️ 我同佢差少少就可以一齊  好遺憾😕點同佢攤牌 難受都係我一個人🥺

對方有冇約過你出來先

引用:
原帖由 假裝開心 於 2020-9-30 04:32 PM 發表

我有問佢 佢同我講話想留住我 但感覺唔似以前咁🤦🏻‍♀️ 我同佢差少少就可以一齊  好遺憾😕點同佢攤牌 難受都係我一個人🥺
佢冇心同你發展啦,長痛不如短痛呀……

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-9-30 04:33 PM 發表

對方有冇約過你出來先
之前噯味時候有約過 但而家只係講;(想約我睇戲)
但永遠都唔會比日子講幾時😢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-9-30 04:43 PM 發表

佢冇心同你發展啦,長痛不如短痛呀……
痛左好耐了 我係痛到個心好似唔係我咁了

引用:
原帖由 假裝開心 於 2020-9-30 04:50 PM 發表

痛左好耐了 我係痛到個心好似唔係我咁了
好心分手/分手要狠

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-9-30 04:56 PM 發表

好心分手/分手要狠
但好遺憾 冇一齊過 😢但有錫過 🤦🏻‍♀️

引用:
原帖由 假裝開心 於 2020-9-30 05:01 PM 發表

但好遺憾 冇一齊過 😢但有錫過 🤦🏻‍♀️
KISS ONLY?
揾過第二個彌補呢個遺憾。

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-9-30 05:05 PM 發表

KISS ONLY?
揾過第二個彌補呢個遺憾。
係 同埋拖手!其他就沒啦 。
我唔會啦  己所不欲 勿施於人😢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]