• 瀏覽: 8,132
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
娶左個有兩個小朋友既女人。個女人都五十歲上下。醜樣。
個男人可能係有d錢。
日日搵我傾計。好唔正常。我有少少煩但係見佢係我fans又唔想得罪佢。
日日搵我傾計,係咁話欣賞我有思想,間中send張相話佢食緊一餐幾千蚊既西餐或係酒吧飲酒,睇落去都幾自戀。總之係展示有錢男人既一面。
不過我外貌協會成員,見佢咁矮,唔會因為佢食好西就對佢有好感。

原本作為網友,見佢咁欣賞我,佢搵我傾計我咪答佢,開始未知佢老婆兩個小朋友唔係同佢生既,我都如常同佢傾計。後來知道佢老婆兩個小朋友唔係佢既,我即刻block左佢。😂

因為我覺得一個男人,本身有錢既情況下,願意娶個帶兩個小朋友既女人而且同個女人冇再生育,唔通開善堂咩?咁既婚姻根本唔穩固,個男人結婚既目的都好難講。同個咁既女人結婚,然後打算係出邊搵幾個小三咩?
總之諗諗下覺得呢個人好嘔心。即刻blacklist左佢。佢應該都未知點解我會冇啦啦blacklist佢

熱賣及精選
引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 11:34 AM 發表

個男人可能係有d錢。
日日搵我傾計。好唔正常。我有少少煩但係見佢係我fans又唔想得罪佢。
日日搵我傾計,係咁話欣賞我有思想,間中send張相話佢食緊一餐幾千蚊既西餐或係酒吧飲酒,睇落去都幾自戀。總之係展示有錢男人既一面。
不過我外貌協會成員,見佢咁矮,唔會因為佢食好西就對佢有好感。

原本作為網友,見佢咁欣賞我,佢搵我傾計我咪答佢,開始未知佢 ...
我有少少煩但係見佢係我fans又唔想得罪佢。

岀自妳手筆…真係唔熟妳先會信~~

間中send張相話佢食緊一餐幾千蚊既西餐或係酒吧飲酒,睇落去都幾自戀。

五十步笑百步~~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-9-28 11:44 AM 發表

我有少少煩但係見佢係我fans又唔想得罪佢。

岀自妳手筆…真係唔熟妳先會信~~

間中send張相話佢食緊一餐幾千蚊既西餐或係酒吧飲酒,睇落去都幾自戀。

五十步笑百步~~ ...
乜意思??我咁有禮貌,一般唔想當面得罪人,不過背後寫文唱衰就另一回事啦

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 12:09 PM 發表

乜意思??我咁有禮貌,一般唔想當面得罪人,不過背後寫文唱衰就另一回事啦
八婆🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

你自己都4張嘢 收到你message 我實block你

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 11:34 AM 發表

個男人可能係有d錢。

原本作為網友,見佢咁欣賞我,佢搵我傾計我咪答佢,開始未知佢 ...
遲D再有個冇錢更加矮嘅男人會出現

為理想而奮鬥,為成功而享受!
引用:
原帖由 HKusers 於 2020-9-28 12:52 PM 發表

你自己都4張嘢 收到你message 我實block你
放心,你唔會有機會收到

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2020-9-28 01:03 PM 發表

遲D再有個冇錢更加矮嘅男人會出現
一樣block!而家唔想同d醜男廢話

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 01:08 PM 發表

一樣block!而家唔想同d醜男廢話
揀到啱就纏死佢!

為理想而奮鬥,為成功而享受!
天地有正氣

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩
引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 01:05 PM 發表

放心,你唔會有機會收到
其實 係我實扑你

逢帖必膠

食藥要準時

回覆 引用 TOP

樓主想人哋溝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2020-9-28 02:26 PM 發表

逢帖必膠
X 2。必膠~~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]