• 瀏覽: 8,399
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 05:55 PM 發表

SO WHAT!!
That's just fine, be single for the rest of your life 🤷‍♂️

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 04:46 PM 發表

寫出男人百態。係我既帖入邊你地見到各種各樣有問題既男人男人本身冇問題,我唔會寫出來唱佢架
你都一樣有百態 一樣有問題 不如寫下你自己或者比機會人哋唱下你

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 11:34 AM 發表

娶左個有兩個小朋友既女人。個女人都五十歲上下。醜樣。
個男人可能係有d錢。
日日搵我傾計。好唔正常。我有少少煩但係見佢係我fans又唔想得罪佢。
日日搵我傾計,係咁話欣賞我有思想,間中send張相話佢食緊一餐幾千蚊既西餐或係酒吧飲酒,睇落去都幾自戀。總之係展示有錢男人既一面。
不過我外貌協會成員,見佢咁矮,唔會因為佢食好西就對佢有好感。

原本作為網友,見佢咁欣賞我,佢搵我傾計我咪答佢,開始未知佢 ...
同你就最夾啦,佢高度5呎加上你又5呎正好10呎

男嘅50歲加埋你55歲,兩件夾埋105歲,完全perfet match!

太空船有兩艘,懞炳就一大班~~

回覆 引用 TOP

目標人物
目標人物
目標人物
引用:
原帖由 傲骨 於 2020-9-28 06:26 PM 發表

最嚴重問題係睇中你,我同意呢啲男人無用
我係有錢老鹹蟲最愛,冇辦法啦,我真係憎死d老男人呀!

唔俾人報恩㗎🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-9-28 06:21 PM 發表

再加少少成人情節啦,真係睇到有啲悶呀傻姑
尊重事實冇成人情節囉,不如下次你貢獻一個

回覆 引用 TOP

關咩事,佢前你後咪得囉,on9

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 11:34 AM 發表

娶左個有兩個小朋友既女人。個女人都五十歲上下。醜樣。
個男人可能係有d錢。
日日搵我傾計。好唔正常。我有少少煩但係見佢係我fans又唔想得罪佢。
日日搵我傾計,係咁話欣賞我有思想,間中send張相話佢食緊一餐幾千蚊既西餐或係酒吧飲酒,睇落去都幾自戀。總之係展示有錢男人既一面。
不過我外貌協會成員,見佢咁矮,唔會因為佢食好西就對佢有好感。

原本作為網友,見佢咁欣賞我,佢搵我傾計我咪答佢,開始未知佢 ...
以妳係任何網站,有咁得糕望仲嘅聲譽,點何能有三高男士中妳吖~
唔好再上交友網嘥時間喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-9-28 06:21 PM 發表

再加少少成人情節啦,真係睇到有啲悶呀傻姑
佢手臂仲有一點硃砂印記,點會有成人情節吖

目標人物
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]