• 瀏覽: 8,424
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
最緊要有機會開帖先

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
今時今日,男人有錢就係玩Q晒啦,
就算高大靚仔40歲,但係冇錢,一樣都係溝唔到女...........

食好西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2020-9-28 03:58 PM 發表

有兩個小朋友既女人。個女人都五十歲上下。醜樣。個女人一定係有啲錢喇。你識嗰個男係矮仔軟飯佬,雖然人醜但可能鳩大。佢呃咗嗰個醜女人錢想嚟屌你喇 ...
仔女又唔係自己親生,老婆又老又醜樣,咁既婚姻一睇就唔對路。個男人完全唔需要負責任,咁隨時搵個後生既離婚走路都得。所以我咪block左佢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-9-28 04:16 PM 發表

最緊要有機會開帖先
寫出男人百態。係我既帖入邊你地見到各種各樣有問題既男人男人本身冇問題,我唔會寫出來唱佢架

年少唔知軟飯香,有機會要好好把握住。

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 11:34 AM 發表

娶左個有兩個小朋友既女人。個女人都五十歲上下。醜樣。
個男人可能係有d錢。
日日搵我傾計。好唔正常。我有少少煩但係見佢係我fans又唔想得罪佢。
日日搵我傾計,係咁話欣賞我有思想,間中send張相話佢食緊一餐幾千蚊既西餐或係酒吧飲酒,睇落去都幾自戀。總之係展示有錢男人既一面。
不過我外貌協會成員,見佢咁矮,唔會因為佢食好西就對佢有好感。

原本作為網友,見佢咁欣賞我,佢搵我傾計我咪答佢,開始未知佢 ...
走寶

引用:
原帖由 slk2xx 於 2020-9-28 05:04 PM 發表

走寶
介紹比妳,有佢Facebook or IG

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬高寶寶 於 2020-9-28 04:59 PM 發表

年少唔知軟飯香,有機會要好好把握住。
介紹比妳食,佢仲係外國身份

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 05:07 PM 發表

介紹比妳食,佢仲係外國身份
真嘅就分享畀我嘛,醫生講我胃唔好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-28 11:34 AM 發表

娶左個有兩個小朋友既女人。個女人都五十歲上下。醜樣。
個男人可能係有d錢。
日日搵我傾計。好唔正常。我有少少煩但係見佢係我fans又唔想得罪佢。
日日搵我傾計,係咁話欣賞我有思想,間中send張相話佢食緊一餐幾千蚊既西餐或係酒吧飲酒,睇落去都幾自戀。總之係展示有錢男人既一面。
不過我外貌協會成員,見佢咁矮,唔會因為佢食好西就對佢有好感。

原本作為網友,見佢咁欣賞我,佢搵我傾計我咪答佢,開始未知佢 ...
梨經常照鏡多幻覺

回覆 引用 TOP

你背後講人是非,真係有禮貌。
做人只會睇人外表,無D內涵,怪唔之你仲係單身,真係成熟有錢靚佬都唔會理你🤭

引用:
原帖由 人生如戲 於 2020-9-28 05:37 PM 發表

你背後講人是非,真係有禮貌。
做人只會睇人外表,無D內涵,怪唔之你仲係單身,真係成熟有錢靚佬都唔會理你🤭
SO WHAT!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]