• 瀏覽: 31,073
  • 回覆: 237
  • 追帖: 1
個細路樣吾差成一米八高有多,仲未畢業好似讀緊職訓局。佢話港女而家大把剩女你咁後生大把機會,點知佢話港女要求太高,要有樓有高入息先肯嫁。大陸妹佢都晤考慮。佢話烏克蘭女仔最好又靚又冇咁高要求因為佢地好窮。我話烏克蘭女仔唔識講中文娶返來溝通唔到。

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-27 12:43 PM 發表

個細路樣吾差成一米八高有多,仲未畢業好似讀緊職訓局。佢話港女而家大把剩女你咁後生大把機會,點知佢話港女要求太高,要有樓有高入息先肯嫁。大陸妹佢都晤考慮。佢話烏克蘭女仔最好又靚又冇咁高要求因為佢地好窮。我話烏克蘭女仔唔識講中文娶返來溝通唔到。 ...
試下無妨

回覆 引用 TOP

放眼世界。 日本,韓國,台灣, 星馬泰。 大把個性格更好相與和溝通。 無壓力。

最緊要雙方都過得舒服開心。

引用:
原帖由 esprithk 於 2020-9-27 01:13 PM 發表

放眼世界。 日本,韓國,台灣, 星馬泰。 大把個性格更好相與和溝通。 無壓力。

冇錯!不過語言要溝通到。而家大陸適婚年紀男比女多幾千萬,港男冇大把錢都北娶冇望

黑人都好㗎,夠彈力~Lin頭黑都唔怕,好似食緊芝麻卷

引用:
原帖由 esprithk 於 2020-9-27 01:13 PM 發表

啱,菲律賓女人特別豪放

回覆 引用 TOP

烏克蘭, 你估買張機票來回既價錢就可以去識到烏克蘭女仔 仲可以娶埋返香港?諗法太幼稚 多餘

有D人會架 好以似D黃C扲住20萬活 移民去米字國 吊那星買咗機票一家四口計 都冇咗4皮

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-27 12:43 PM 發表

個細路樣吾差成一米八高有多,仲未畢業好似讀緊職訓局。佢話港女而家大把剩女你咁後生大把機會,點知佢話港女要求太高,要有樓有高入息先肯嫁。大陸妹佢都晤考慮。佢話烏克蘭女仔最好又靚又冇咁高要求因為佢地好窮。我話烏克蘭女仔唔識講中文娶返來溝通唔到。 ...
你知唔知烏克蘭學校專門教中文(普通話)的科目,啲高質靚女學識後嫁去大陸。。。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-9-27 03:08 PM 發表

你知唔知烏克蘭學校專門教中文(普通話)的科目,啲高質靚女學識後嫁去大陸。。。
重點問題來喇!
人地學中文主修係學普通話,香港人10個有7個反中,仲有好多直頭盲反到普通話一d都唔學,點夠烏妹呀?

關你X事!港女冇你份!

回覆 引用 TOP

引用:

好多烏克蘭女做雞同拍四仔㗎🤷🏼‍♂️下面撻晒皮🤷🏼‍♂️不過好多都真係好正🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

是否要求太高了?

回覆 引用 TOP

引用:

溝通唔到都總好過成日嗌交。

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]