• 瀏覽: 7,155
  • 回覆: 119
  • 追帖: 1
以前有女朋友,成日都可以同佢 keep 住信息往來。現在都只同朋友 group 吹下水,無咩話題。都係以前有女朋友開心啲。

引用:
原帖由 努力成效 於 2020-9-26 09:06 PM 發表

以前有女朋友,成日都可以同佢 keep 住信息往來。現在都只同朋友 group 吹下水,無咩話題。都係以前有女朋友開心啲。
咁你可以試吓轉搵男朋友傾吖嘛!

回覆 引用 TOP

悶咪攞條姐姐仔出黎 chalk下囉

無腦死豬西先睇爛果日報

回覆 引用 TOP

有女朋友講好煩,冇女朋友又悶,難搞啊

無女朋友的日子只能打JJ

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊怕留言 於 2020-9-26 09:13 PM 發表

有女朋友講好煩,冇女朋友又悶,難搞啊
有女朋友唔一定煩既

引用:
原帖由 努力成效 於 2020-9-26 09:06 PM 發表

先學會獨處,再找伴侶 ,人生的風險會比較低,亦都會開心啲。

引用:
原帖由 天之方厥 於 2020-9-26 10:12 PM 發表

先學會獨處,再找伴侶 ,人生的風險會比較低,亦都會開心啲。
睇黎你有啲經歷

點解唔搵以前個女朋友出嚟啫

引用:
原帖由 努力成效 於 2020-9-26 10:15 PM 發表

睇黎你有啲經歷
邏輯上,如果要依賴別人才可以生活,就等於將自己嘅命運放在別人手裏面,咁唔係好危險咩?
人生在世 唔可以向命運低頭 ,但唔可以將命運喺別人手裏

回覆 引用 TOP

而家識朋友渠道咁多,搵女朋友唔係易好多咩,你係咪有啲要求,所以單身

引用:

尤其呢個疫症
有女朋友吹下水開心d既

我有老婆仲悶

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-26 11:31 PM 發表

我有老婆仲悶

回覆 引用 TOP

引用:

不是有又煩冇人煩嗎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]