• 瀏覽: 20,235
  • 回覆: 90
  • 追帖: 1
自閉都可以有社交!取咗老婆和包到二奶?重有…讀到書賺到錢、養大兩個女?唔怪得近牌法庭告親D暴徒,求情時都話自己有自閉啦!

回覆 引用 TOP

屋企個電話係咪可以取消左去啊。朋友要搵你可以打手提電話號碼。又慳錢又可以煩少一樣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2020-9-26 11:03 AM 發表

話說我老豆係有自閉傾向 好驚陌生人 出到街好驚唔敢唔聲成日比人蝦 但對屋企就經常發脾氣 粗口鬧 但念在佢係英國多年勤力搵錢 就算佢衰到帶埋2奶返家 斷正同2奶去旅行 媽都原諒

到呀妹 同老豆性格一樣 冇自理能力 識左個一樣自閉既老公 呀媽極力反對都冇用 佢堅持結婚仲好快生左個女 仲極速離婚

呀媽原本有份工 因為見到個女同奶奶住 住到不和 生到成面暗瘡 污糟邋遢咁返黎 就忍唔住辭職幫佢 ...
你搬走,佢地就會正常返。

回覆 引用 TOP

快D搵個男人嫁咗就OK啦,可能你自已本身亦係有問題,點解唔嫁出去呢??個妹女都生了,扒咗家姐頭,你還好意思代在家中,如果你是個男的百份百你亦是問題多多的人,做舅父了,還鎮不住個家自已又不娶妻是一個不一般的男人吧?如果你娶妻生仔個妹就唔會回來?家中電話可以取消的?或你自己可以搬出去的?關鍵是你自己?可能你真是一個不一般的男人吧?

WEI200929

回覆 引用 TOP

點解個天咁唔公平。
我無自閉症,脾氣又好又有私樓都要做毒男。
自閉症加脾氣差既有老婆有二奶。

人與人之間有孽緣,有善緣,有說不清嘅業,難以清還嘅恩怨,有時候呢啲緣好似困獸鬦咁,十分無奈,但人生無常,好好珍惜關心你既人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 果個的香腸 於 2020-9-28 07:15 PM 發表

樓主不是仇恨家人,上來呻吓啫…
好明白樓主嘅心情,人生的確充滿好多無奈,家家有本難念的經,我以為我家的經難念,但事實仲有好多人更難念。

回覆 引用 TOP

最簡單,樓主自己搬出去

以進為退,辦法總會多過困難,一家人著重D傾下,齊齊面對啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2020-9-26 01:05 PM 發表

冇資格呀 抽居屋今期遞表 打算加我媽名去抽 佢聽到好開心咁 話有機會有地方避下 等佢地自己搞掂自己生活 希望抽到啦
離開都係一個好辦法。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2020-9-26 08:21 PM 發表

有 咪就係悲劇囉 同我而家情況差唔多
唔好灰心,你幾大,有無拍拖呀?

回覆 引用 TOP

自閉症都溝到女

回覆 引用 TOP

真正有問題係你本人😏🤭

回覆 引用 TOP

自閉老竇連去街都怕俾人蝦重可以拖個亞二去旅行,咁我真係唔知你重煩你老竇乜野?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]