• 瀏覽: 6,896
  • 回覆: 119
  • 追帖: 1
是咁的。
我發覺我為人太親切善良,對任何人都一視同仁態度友善,結果連條件好差既男人都夠膽追我。
講番之前成日去一間餐廳食嘢,同個女樓面熟左,佢漸漸對我無話不談。
點知因為同女樓面熟左,加上我成日獨自去食嘢,間餐廳個廚房佬,離左婚,高大但樣普通,總之粗人一個,居然睇中左我,叫女樓面介紹我比佢識,話想同我做朋友喔,女樓面笑得好衰,擺明個廚房佬睇中我啦。不過女樓面話佢都拒絕左個廚房,佢話:「唔好發夢啦,有乜可能?!!」
不過個廚房佬未死心,次次我去食飯嗌既飯都果一兩個,佢知道係我嗌,次次都記得幫我加餸討好我(其實應該多謝佢,但天下冇免費既午餐真係至理名言!)女樓面笑著同我講:「佢知道係你嗌,幫你整得特別靚」
我聽完都有少少驚佢煮餸果陣係d餸入邊加料。譬如加返d口水就慘啦!
後面我再去就嗌第二d餸防止佢認到係我落單,之後就索性唔再去間餐廳,費事個廚房佬想入非非以為佢有機會。
我呢個人就係修養太好,對任何人都溫柔親切,再加上獨來獨往令呢d廚房佬以為我好寂寞冇聞過男人除會好易呃,所以竟然知道我條件根本唔係佢個level能配得起既情況下,仲夠膽向我獻殷勤想追我,令我覺得係莫大既侮辱!!
被條件差或樣衰既男人追求,真係激死我!而且唔止一個,之前都有個地盤工人撩我,話我除左口罩比佢睇下靚唔靚靚既話佢請我食飯,我心諗你都痴線既,我你都夠膽請?不過表面就笑下冇理佢,好彩呢個地盤工人算係善良,第二次知道我條件,就笑著同佢d朋友話佢冇可能追到我,我就笑笑話:「佢講笑姐,並冇真係追我。」之後都冇事。
仲有一次又係成日去一間餐廳食嘢,同個女侍應熟左,有個男侍應又睇中我,眼神乖乖地,搞到我後來都唔敢下去間茶餐廳食嘢!

fuxk!由而家開始,我會對住醜男同條件差既男人以及老男人黑面!我就係因為對人太nice,先會成日比d惡人蝦!先會成日令d low class既狗公夠膽追我!!真係激死我啦!

熱賣及精選
講到真的一樣  香港女多男

引用:
原帖由 超人輝輝 於 2020-9-25 01:32 PM 發表

講到真的一樣  香港女多男少
男少唔代表d垃圾有女人要囉,條件差得遠夠膽追人,可以話係無恥

目標人物
引用:
原帖由 傲骨 於 2020-9-25 02:00 PM 發表

但係會計師,律師,醫生果啲又對你無興趣喎,咁點算呀傻姑
有錢既都有,但醜樣/老想搵個條件相當個樣又正常既男人好難

目標人物
今次作得幾好
8/10

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-25 01:46 PM 發表

男少唔代表d垃圾有女人要囉,條件差得遠夠膽追人,可以話係無恥
哈哈 唔好咁少氣啦😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-25 12:59 PM 發表

是咁的。
我發覺我為人太親切善良,對任何人都一視同仁態度友善,結果連條件好差既男人都夠膽追我。
講番之前成日去一間餐廳食嘢,同個女樓面熟左,佢漸漸對我無話不談。
點知因為同女樓面熟左,加上我成日獨自去食嘢,間餐廳個廚房佬,離左婚,高大但樣普通,總之粗人一個,居然睇中左我,叫女樓面介紹我比佢識,話想同我做朋友喔,女樓面笑得好衰,擺明個廚房佬睇中我啦。不過女樓面話佢都拒絕左個廚房,佢話:「唔好發夢啦, ...
幻想完就繼續開工啦!唔係今晚都收唔到工呀!咁低水平既文扮高層,笑死人喇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-25 12:59 PM 發表

是咁的。
點知因為同女樓面熟左,加上我成日獨自去食嘢,間餐廳個廚房佬,離左婚,高大但樣普通,總之粗人一個,居然睇中左我,叫女樓面介紹我比佢識,話想同我做朋友喔,女樓面笑得好衰,擺明個廚房佬睇中我啦。不過女樓面話佢都拒絕左個廚房,佢話:「唔好發夢啦, ...
剩係吸引到啲狗公自己好好檢討吓啦,唔該
點解豬西硬係要扮上菜

回覆 引用 TOP

有病就去睇醫生啦

回覆 引用 TOP

引用:

是咁的。
條件差嘅男人,就梗係會想搵番啲條件差唔多嘅女人嚟追㗎啦…

唔通妳叫啲條件差嘅男人,去追啲廿零歲樣靚身材正嘅女仔咩~~~~~~…

你想要咩類型?但你想要現實又未必滿足到你

回覆 引用 TOP

你應該生得好靚先錦多人撩你啊,想問一下樓主係有咩條件

逢帖必膠

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]