• 瀏覽: 2,628
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
單身咗好耐嘅你,如果俾你識到個單親媽媽,你會唔會乜都唔諗,馬上同佢發展?

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-25 10:01 AM 發表

單身咗好耐嘅你,如果俾你識到個單親媽媽,你會唔會乜都唔諗,馬上同佢發展?
其實大家都係單身,無所謂的,主要睇你地有無共同話題,同溝通...

引用:
原帖由 樓上富有樓主 於 2020-9-25 10:16 AM 發表

其實大家都係單身,無所謂的,主要睇你地有無共同話題,同溝通...
共同話題?好多吖,例如大家都要揾食咁啦。

好合理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-25 10:29 AM 發表

共同話題?好多吖,例如大家都要揾食咁啦。
揾食囉,老兄...

回覆 引用 TOP

馬上同佢扑野就會。

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。
中出即飛

回覆 引用 TOP

佢將來會話為了小朋友要同你突然分手

引用:
原帖由 tearstream 於 2020-9-25 10:58 AM 發表

佢將來會話為了小朋友要同你突然分手
伊個。。。好中肯。。。。樓主真心要講清楚諗清楚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-25 10:01 AM 發表

何以立刻上馬嘅話,短暫發展做乜要諗?

回覆 引用 TOP

引用:

呢啲叫狗衝行為…

九公就會咁嘅~

回覆 引用 TOP

你哋都幾多選擇㗎喎……

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高

回覆 引用 TOP

引用:

個單親媽媽年紀如何樣子如何身材如何

單親媽媽,我呢種型男先唔會幫人養便宜仔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]