• 瀏覽: 1,066
  • 回覆: 9
如果一個人既人生有一個仆街屋企~~~~~~~自己既人生一定會送埋俾佢~~~~~~~~機本上我日日到要出去捱通消~~~~~~仲要放假果一日係屋企~~~~~~~~~晚上到無得SLEEP~~~~~~~真係唔知點捱洛去

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-9-25 04:14 AM 發表

如果一個人既人生有一個仆街屋企~~~~~~~自己既人生一定會送埋俾佢~~~~~~~~機本上我日日到要出去捱通消~~~~~~仲要放假果一日係屋企~~~~~~~~~晚上到無得SLEEP~~~~~~~真係唔知點捱洛去 ...
自己出去同朋友 夾份租間屋住囉, 大把人都係咁啦! 一萬 至 萬二蚊 租間村屋, 三個人 夾囉, 重可以 夾多架車 揸添。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-9-25 11:57 AM 發表

自己出去同朋友 夾份租間屋住囉, 大把人都係咁啦! 一萬 至 萬二蚊 租間村屋, 三個人 夾囉, 重可以 夾多架車 揸添。
我搵好少錢渣

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-9-25 12:06 PM 發表

我搵好少錢渣
夜晚去做7仔啦。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-9-25 12:12 PM 發表

夜晚去做7仔啦。
唔洗SLEEP呀~~~~~~~做一份我到想自殺~~~~~~~再做多份唔發神經就奇~~~~~~~~出面甘多仆街~~~~~~~~~一出去做野註定要對住班仆街
永遠野就唔難做~~~~~~但係一對住班仆街想唔自殺到難

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-9-25 12:15 PM 發表

唔洗SLEEP呀~~~~~~~做一份我到想自殺~~~~~~~再做多份唔發神經就奇~~~~~~~~出面甘多仆街~~~~~~~~~一出去做野註定要對住班仆街
永遠野就唔難做~~~~~~但係一對住班仆街想唔自殺到難 ...
咁咪啱你囉,一了百了 或者可能 捱得住 就 前途光明!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-9-25 12:22 PM 發表

咁咪啱你囉,一了百了 或者可能 捱得住 就 前途光明!
點得呀一日20個鍾唔洗SLEEP~~~~~搵到到無命洗啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-9-25 04:14 AM 發表

如果一個人既人生有一個仆街屋企~~~~~~~自己既人生一定會送埋俾佢~~~~~~~~機本上我日日到要出去捱通消~~~~~~仲要放假果一日係屋企~~~~~~~~~晚上到無得SLEEP~~~~~~~真係唔知點捱洛去 ...
屋企人成日嘈交或者嘈住你瞓咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-9-25 12:15 PM 發表

永遠野就唔難做~~~~~~但係一對住班仆街想唔自殺到難 ...
有好多人都捱唔到兩份工,做時間太長逼死佢哋,你做人要樂觀啲唔好諗住死,加油!

回覆 引用 TOP

引用:

搬出去係唯一辦法

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]