• 瀏覽: 5,665
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
我都以為自己搵到對的人,但最後佢同另一個人有左個BB,又離開香港,仲可以點。
自己做好自己吧。

熱賣及精選
引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-28 11:50 AM 發表

咁慘?
同我講完之後仲要問我係唔係唔開心。 。。
好在Whatsapp  講 。
如果 當面講可能我星左 佢一巴 。

引用:
原帖由 樓上富有樓主 於 2020-9-28 04:57 PM 發表

你D未算絕,我朋友的故事更令我駡了他多次...
我朋友一直相信個渣男,點知原來一腳踏4船,行左3年,女人們都唔覺有唔妥的...之後發現有條女PM 問我朋友,我朋友唔識佢先無理會但開始懷疑,其間所有時間唔吻合的.但後來,我朋友覺得開心就算啦,唔理甘多,點知渣男突然話要同一個有錢女人結婚...
好唔好彩,我朋友呢個時候有左,同渣男說了,也無反映,我都同我朋友講唔好同佢一齊,之後佢無要個BB,將 ...
又係有錢女。 好在我冇BB. 但我都會自己搞掂算了

朋友家人先重要,有咩事佢地一定會係身邊。 失戀的,唔好太傷心。 搵野做下,時間過左就好。

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-28 08:51 PM 發表

Ching你好正面,好勁
我係女。

引用:
原帖由 樓上富有樓主 於 2020-9-29 10:30 AM 發表

其實係朋友的渣男(黎文X)佢迫我朋友唔要...
真係好賤...後來我介紹了朋友攞BB的骨灰去泰國村廟比師傅練咒,也將渣男的時晨八字同著過的波衫底褲燒哂比BB ...
咁做渣男會點 ?

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-29 11:28 AM 發表

你分手之前冇盡力,分手之後先話盡左力,怪誰
佢對你失望相信唔係一朝一夕嘅事,佢等足你六年半,只怪你用咗六年半傷咗佢個心,而家事後就話自己盡咗力,但係又前言不對後語,講到自己心存盼望對方只係同別人剛開始,你做人都好唔清晰下。
下個可能更可愛,當你遇到真愛時就會全力付出,唔會比對方離開到。唔係別人話走就走到嘅,當時你根本有能力扭轉局面⋯當然宜家講咩都冇用啦,你話你都盡咗力囉。 ...
有時可能愛得不及時。 人地盡力時又唔理人,到自己盡力果陣,人地已經有第二個

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]