• 瀏覽: 5,664
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-29 09:55 AM 發表

係你唔夠愛佢,令佢心死
明白了...高人,你真係好高....

熱賣及精選
引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2020-9-28 05:07 PM 發表

又係有錢女。 好在我冇BB. 但我都會自己搞掂算了
其實係朋友的渣男(黎文X)佢迫我朋友唔要...
真係好賤...後來我介紹了朋友攞BB的骨灰去泰國村廟比師傅練咒,也將渣男的時晨八字同著過的波衫底褲燒哂比BB

本想唔開名,不過佢也係度好活躍,小心中招

回覆 引用 TOP

所有嘅大人都試過係細路,雖然,只有少數人記得。
引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-29 09:58 AM 發表

明白了...高人,你真係好高....
「愛唔愛」相信對方感受到,你唔夠愛,迫到對方走,你在此後悔都冇用,你一手造成。如果真係咁後悔,咪追番佢囉,喺度寫文章都冇用,冇盡過力只係識喺網上做鍵盤打手,係女都走。

引用:
原帖由 樓上富有樓主 於 2020-9-29 10:30 AM 發表

真係好賤...後來我介紹了朋友攞BB的骨灰去泰國村廟比師傅練咒,也將渣男的時晨八字同著過的波衫底褲燒哂比BB ...
咁可怕!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-29 11:19 AM 發表

「愛唔愛」相信對方感受到,你唔夠愛,迫到對方走,你在此後悔都冇用,你一手造成。如果真係咁後悔,咪追番佢囉,喺度寫文章都冇用,冇盡過力只係識喺網上做鍵盤打手,係女都走。 ...
已經盡力了,反而令佢原本都會傾下計,到而家block左我,越追越走。

或者真係要放手比佢出去闖下,如果佢真係屬於我,最後都會返黎

引用:
原帖由 樓上富有樓主 於 2020-9-29 10:30 AM 發表

真係好賤...後來我介紹了朋友攞BB的骨灰去泰國村廟比師傅練咒,也將渣男的時晨八字同著過的波衫底褲燒哂比BB ...

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-29 11:22 AM 發表

已經盡力了,反而令佢原本都會傾下計,到而家block左我,越追越走。

你分手之前冇盡力,分手之後先話盡左力,怪誰
佢對你失望相信唔係一朝一夕嘅事,佢等足你六年半,只怪你用咗六年半傷咗佢個心,而家事後就話自己盡咗力,但係又前言不對後語,講到自己心存盼望對方只係同別人剛開始,你做人都好唔清晰下。
下個可能更可愛,當你遇到真愛時就會全力付出,唔會比對方離開到。唔係別人話走就走到嘅,當時你根本有能力扭轉局面⋯當然宜家講咩都冇用啦,你話你都盡咗力囉。

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-29 11:28 AM 發表

你分手之前冇盡力,分手之後先話盡左力,怪誰
佢對你失望相信唔係一朝一夕嘅事,佢等足你六年半,只怪你用咗六年半傷咗佢個心,而家事後就話自己盡咗力,但係又前言不對後語,講到自己心存盼望對方只係同別人剛開始,你做人都好唔清晰下。
下個可能更可愛,當你遇到真愛時就會全力付出,唔會比對方離開到。唔係別人話走就走到嘅,當時你根本有能力扭轉局面⋯當然宜家講咩都冇用啦,你話你都盡咗力囉。 ...
明白,Ching兄你講野唔留情,但句句都好中,多謝你鬧醒我

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-29 11:22 AM 發表

係喎,如果佢係你嘅最後都會返嚟,呢招守株待兔,我小學都有學,坐坐下就會有㗎啦,出事前又坐出事後又坐。
所以好明顯其實你唔愛佢,搵吓一個更愛㗎啦。你呢種情況我年輕時都經歷過,當我遇到我老婆後就冇呢種事了,終於明白什麼是愛與付出,急不及待娶佢

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-29 11:32 AM 發表

明白,Ching兄你講野唔留情,但句句都好中,多謝你鬧醒我
失戀傷痛很平常,一個人養寵物走失都會很傷心,未必一定是因為愛情,可能只是因為你曾經擁有的不再屬於你,你不習慣,甚或心有不甘,怪就怪當你擁有時你沒有好好珍惜

引用:

有時有啲野唔到你決定的...順期自然啦...

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-29 11:23 AM 發表

一啲都唔恐怖,只係叫師傅練經話比BB知唔係媽媽問題係男人的問題,無錯呀,要搵都搵個男人先...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]