• 瀏覽: 5,690
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-28 02:51 PM 發表

Ching好深,可否解釋多少少?
會掛念不等於深愛,也許只是掛念回憶

熱賣及精選
引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-28 11:50 AM 發表

咁慘?
同我講完之後仲要問我係唔係唔開心。 。。
好在Whatsapp  講 。
如果 當面講可能我星左 佢一巴 。

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2020-9-26 02:40 PM 發表

我都以為自己搵到對的人,但最後佢同另一個人有左個BB,又離開香港,仲可以點。
自己做好自己吧。
你D未算絕,我朋友的故事更令我駡了他多次...
我朋友一直相信個渣男,點知原來一腳踏4船,行左3年,女人們都唔覺有唔妥的...之後發現有條女PM 問我朋友,我朋友唔識佢先無理會但開始懷疑,其間所有時間唔吻合的.但後來,我朋友覺得開心就算啦,唔理甘多,點知渣男突然話要同一個有錢女人結婚...
好唔好彩,我朋友呢個時候有左,同渣男說了,也無反映,我都同我朋友講唔好同佢一齊,之後佢無要個BB,將BB帶了去泰國比C FU
呢個渣男掩飾好完美的...渣男係打攬球,正職係開遊艇,WEEKEND有時送下貨..
大家小心,佢成日係香討出入的...

引用:
原帖由 樓上富有樓主 於 2020-9-28 04:57 PM 發表

你D未算絕,我朋友的故事更令我駡了他多次...
我朋友一直相信個渣男,點知原來一腳踏4船,行左3年,女人們都唔覺有唔妥的...之後發現有條女PM 問我朋友,我朋友唔識佢先無理會但開始懷疑,其間所有時間唔吻合的.但後來,我朋友覺得開心就算啦,唔理甘多,點知渣男突然話要同一個有錢女人結婚...
好唔好彩,我朋友呢個時候有左,同渣男說了,也無反映,我都同我朋友講唔好同佢一齊,之後佢無要個BB,將 ...
又係有錢女。 好在我冇BB. 但我都會自己搞掂算了

朋友家人先重要,有咩事佢地一定會係身邊。 失戀的,唔好太傷心。 搵野做下,時間過左就好。

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-28 03:21 PM 發表

看穿世事就做到啦
Ching你都受過情傷?

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-28 03:23 PM 發表

會掛念不等於深愛,也許只是掛念回憶
好深.....
回憶就是那個人,同一樣野

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2020-9-28 04:03 PM 發表

同我講完之後仲要問我係唔係唔開心。 。。
好在Whatsapp  講 。
如果 當面講可能我星左 佢一巴 。
Ching,你咁都忍到。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-28 06:40 PM 發表

Ching你都受過情傷?
當然,大部份人都受過

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-28 06:41 PM 發表

好深.....
回憶就是那個人,同一樣野
唔一定,掛念同那人嘅回憶,唔一定係掛念那人。
如果係掛念嗰個人,係會想一齊返,唔掛念嗰個人係只會回憶以前。

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-28 08:48 PM 發表

當然,大部份人都受過
羨慕你睇化左

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2020-9-28 05:10 PM 發表

朋友家人先重要,有咩事佢地一定會係身邊。 失戀的,唔好太傷心。 搵野做下,時間過左就好。
Ching你好正面,好勁

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-28 08:50 PM 發表

羨慕你睇化左
因為我曾經努力過,都經歷過,所以現在娶了好老婆啦

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-28 08:50 PM 發表

唔一定,掛念同那人嘅回憶,唔一定係掛念那人。
如果係掛念嗰個人,係會想一齊返,唔掛念嗰個人係只會回憶以前。
但我係掛念果個人,所以當個人不在,就會回憶以往,都係同一樣野

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]