• 瀏覽: 22,872
  • 回覆: 122
+3
我而家單身,識咗個已婚男人又好鐘意佢,但係唔想破壞佢家庭,我哋未見過面,剩係喺網上聯綹、日日都有傾解,佢唔知我住邊。4個月前開cam玩一齊自慰,差不多一兩個禮拜一次,我哋都覺得特別刺激,每次十幾廿十分鐘,而家變咗常態,我想要就問佢什麽時間方便,然後一打開我哋已經除晒開始自慰了。我覺的一直保持這樣已經好満足了,心理上和慾念都有舒緩,我31 佢47

引用:
原帖由 李太 於 2020-9-22 06:23 PM 發表
我而家單身,識咗個已婚男人又好鐘意佢,但係唔想破壞佢家庭,我哋未見過面,剩係喺網上聯綹、日日都有傾解,佢唔知我住邊。4個月前開cam玩一齊自慰,差不多一兩個禮拜一次,我哋都覺得特別刺激,每次十幾廿十分鐘,而家變咗常態,我想要就問佢什麽時間方便,然後一打開我哋已經除晒開始自慰了。我覺的一直保持這樣已經好満足了,心理上和慾念都有舒緩,我31 佢47 ...
恭喜搵到知音人好玩好呀

引用:
原帖由 李太 於 2020-9-22 06:23 PM 發表
我而家單身,識咗個已婚男人又好鐘意佢,但係唔想破壞佢家庭,我哋未見過面,剩係喺網上聯綹、日日都有傾解,佢唔知我住邊。4個月前開cam玩一齊自慰,差不多一兩個禮拜一次,我哋都覺得特別刺激,每次十幾廿十分鐘,而家變咗常態,我想要就問佢什麽時間方便,然後一打開我哋已經除晒開始自慰了。我覺的一直保持這樣已經好満足了,心理上和慾念都有舒緩,我31 佢47 ...
死基佬

係我黎架

無睇高 Ling 套迷網

引用:
原帖由 BOC74 於 2020-9-22 07:40 PM 發表
係我黎架
屌你 笑9死我

你31歲 好好地識過 男朋友啦 女仔之家唔好同人玩呢啲 一路咁樣 女仔蝕底 原來有壞人勒索你點算 如果需要呢啲嘢 或者你單身 點解你唔積極識番個男朋友呢 係正經嗰隻喎

咁仆街都滿足?

引用:
點解唔去開房玩?

妳沒有好結果

可能佢已經將你的片派街坊,好好保護自己了

引用:
裸聊......小心

鍵盤翻頁
左右