• 瀏覽: 6,917
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
有冇女人發現妳地單身既時間係開心過拍拖既時間?

我拍過幾次,單身既時間係開心過拍拖,但見到其他情侶d幸福相既時候又會好羨慕佢地…

但事實上其實多唔多真正幸福既情侶夫妻?😂

熱賣及精選
我單身,我好快樂!

單身可以求其搵個執返劑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 poopoodle 於 2020-9-22 01:31 AM 發表

有冇女人發現妳地單身既時間係開心過拍拖既時間?

我拍過幾次,單身既時間係開心過拍拖,但見到其他情侶d幸福相既時候又會好羨慕佢地…

但事實上其實多唔多真正幸福既情侶夫妻?😂 ...
單身好易傷身,身體積聚太多有害物質,經常要用飛機運走,
拍拖好易傷金,金錢好似行雲流水流失,數字極速下降插水,
哈哈,純粹講笑

單身唔開心

回覆 引用 TOP

目標人物
引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-9-22 09:49 AM 發表

我單身,我好快樂!
你男定女?

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-9-22 01:08 PM 發表

咪呃9自己啦,病咗無人照顧,想搬個櫃又無人幫手,無錯單身係好自由但唔係樣樣都快樂d架
病左有家人同朋友,搬野可以比錢人搬。我一個人住都咁生活。

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-9-22 01:08 PM 發表

咪呃9自己啦,病咗無人照顧,想搬個櫃又無人幫手,無錯單身係好自由但唔係樣樣都快樂d架
我有拍拖時,病左都係冇人照顧😂

病左其實唔係去睇醫生食藥,係屋企訓覺?

(我病左時,我ex 問候都冇句😂

引用:
原帖由 清涼月 於 2020-9-22 01:20 PM 發表

病左有家人同朋友,搬野可以比錢人搬。我一個人住都咁生活。
好認同😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 forgetmenot2013 於 2020-9-22 10:57 AM 發表

單身唔開心
點解唔開心?

回覆 引用 TOP

目標人物
目標人物
引用:
原帖由 傲骨 於 2020-9-22 01:26 PM 發表

嗱!咁你知道要搵啲咩,下次咪亂揀咁求其啦😆😆😆
你有關心問候照顧你女友?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]