• 瀏覽: 14,019
  • 回覆: 121
  • 追帖: 2
原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!?

你唔講我唔明,你講左明喇!😂

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-21 08:16 PM 發表

你唔講我唔明,你講左明喇!😂
你明來把捻咩😘要D必剩客女人明先有意義😫🐒

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:20 PM 發表

你明來把捻咩😘要D必剩客女人明先有意義😫🐒
咁我都想搵件必勝客食下架麻!🤣

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-21 08:22 PM 發表

咁我都想搵件必勝客食下架麻!🤣
人地咁高豆,你呢啲N無人士免問😚🌻

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:25 PM 發表

或者我可以用D好硬既誠意打動佢呢!

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:25 PM 發表

我識吟詩喎!(需然冇你吟得咁好!)

30歲其實執下都仲好正,搵唔到就搶囉。

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:13 PM 發表

原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!? ...
我覺得係心靈受創,男人多數去到3字,事業先開始有起色,35打后微見曙光。大學認識畢業后剛出社會~2字頭同~同齡拍拖~成功率*偏低,因為要一齊捱,遇到架困難比較多~或者~中途放棄維繫*離場,

真係35打后4字見曙光已經覺得自己好叻,白手興家,所以想證明自己有能力,可以有條件選擇一個小妹妹,俾幸福佢唔使佢做。
亦唔想回顧當年戀愛失敗史。

貧賤夫妻百事哀~
所以女人係咪都應該選擇比自己大10年。
咁樣就真係唔使做,唔使供樓。

所以30歲唯有搵3字快40果啲~
但20歲果啲大學生睇定對方有無家底,先考慮係咪長遠發展,咁就預左公一份婆一份,一齊捱好浪漫~感情愛情都好虛無。

大家開心就得~

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:13 PM 發表

原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!? ...
你刀糸搵番男基啦

回覆 引用 TOP

引用:

認同

回覆 引用 TOP

無錯

回覆 引用 TOP

好似食餅咁,你會唔會食餅屑?

回覆 引用 TOP

女人30歲=爛茶渣,西皮已經爛晒,係男人都鐘意18,22
男人30歲=黃金期,岩岩先起步大把市場

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2020-9-21 09:56 PM 發表

女人30歲=爛茶渣,西皮已經爛晒,係男人都鐘意18,22
男人30歲=黃金期,岩岩先起步大把市場
如果男人30歲仲月入冇2萬都冇市場講緊港女,北上仲大把機會。女人30歲肯定等人揀。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]