• 瀏覽: 15,641
  • 回覆: 13
  • 追帖: 2
原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!?

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-21 08:16 PM 發表

你唔講我唔明,你講左明喇!😂
你明來把捻咩😘要D必剩客女人明先有意義😫🐒

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-21 08:22 PM 發表

咁我都想搵件必勝客食下架麻!🤣
人地咁高豆,你呢啲N無人士免問😚🌻

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2020-9-21 09:56 PM 發表

女人30歲=爛茶渣,西皮已經爛晒,係男人都鐘意18,22
男人30歲=黃金期,岩岩先起步大把市場
如果男人30歲仲月入冇2萬都冇市場講緊港女,北上仲大把機會。女人30歲肯定等人揀。

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-21 08:30 PM 發表

我識吟詩喎!(需然冇你吟得咁好!)
吟詩冇用識揾大錢先有用

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-21 08:27 PM 發表

或者我可以用D好硬既誠意打動佢呢!
每次冇30分鐘點硬都假🤭

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2020-9-22 09:50 AM 發表

人地18、22 唔駛點執都『正到飛起』,30歲執下都只係『仲好正』
你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!?
佢唔會明😚女人最大本錢係青春,最大天敵係年齡

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-9-22 11:42 AM 發表

優質男人= ( 有錢$$$ 或者 高收入既男人 ),
基本上好易溝女,唔會愁搵唔到女朋友,如果真係優質男,點會成30歲都會冇女朋友............
啱!有一小撮冇係工作因素,但有條件揀,佢點會揀個30歲中女!

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2020-9-22 12:06 PM 發表

優質男女同中六合彩二三獎冇分別,仲繼續要求高一定咩都冇
可惜香港剩女最鍾意自我催眠,例如美化單身仲幸福,貶低香港男人差……🤭🤭

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-22 12:24 PM 發表

18、22耽誤下又係要去到執嘅年紀
所以女人一定要30歲前嫁出去

引用:
原帖由 沙漠緊慎的P圖 於 2020-9-22 09:27 PM 發表

何必要去揾優質嘅,唔通唔畀自己變得優質呀,噉會有肯多人搵妳
30歲點優質法都係30歲晤會係20歲果種優質啦

引用:
原帖由 mrstsang47 於 2020-9-23 01:01 AM 發表

啱冇錯!我老公都係咁講!幾多歲男人都鍾意後生嘅、咁好簡單之嘛三十歲女咪揾個四十𡃁既男人囉、況且成熟D仲好啦!
三十歲女要求男人有樓高薪厚職,咁好條件會揾30歲中女咩😚

引用:
原帖由 hebesiu784 於 2020-9-23 11:44 AM 發表

大陸咁多美女 , 點解要搵 3字頭港女
冇錯!識得有37同42歲的女人仲喺度揀屌那星🤐

引用:
原帖由 超級深情的工人 於 2020-9-25 03:42 PM 發表

30尾水啦 35後可以褶埋
well said👍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]