• 瀏覽: 15,720
  • 回覆: 123
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:13 PM 發表

原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!? ...
地球靠曬你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrstsang47 於 2020-9-23 01:01 AM 發表

啱冇錯!我老公都係咁講!幾多歲男人都鍾意後生嘅、咁好簡單之嘛三十歲女咪揾個四十𡃁既男人囉、況且成熟D仲好啦!
三十歲女要求男人有樓高薪厚職,咁好條件會揾30歲中女咩😚

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:13 PM 發表

原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!? ...
想問下,30幾歲男人,揀後生既女仔,甘後生既女仔,又會唔會中意3條幾野既阿叔呢,世事都比你看穿,但係唔好講到真既一樣呀,永遠自我感覺良好,

大陸咁多美女 , 點解要搵 3字頭港女

引用:
原帖由 hebesiu784 於 2020-9-23 11:44 AM 發表

大陸咁多美女 , 點解要搵 3字頭港女
冇錯!識得有37同42歲的女人仲喺度揀屌那星🤐

可能有自己事業,難以有時間找到對象

回覆 引用 TOP

因為大把十令廿歲頂能死你!

回覆 引用 TOP

點解成日開剩女post

回覆 引用 TOP

廿到尾嗰啲港女已經好衰格,
邊配得起優質男人呀!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

三十幾呀歲慨女人韻味更濃,感覺過後生慨更加渴市。

回覆 引用 TOP

男人其實真係鐘意24歲

18又太細  24真係市場最大 30~35 都想搵個24歲 識諗D又後生

人越老市場越細 男同女都係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-23 11:22 AM 發表

三十歲女要求男人有樓高薪厚職,咁好條件會揾30歲中女咩😚
唔係所有30歲女都要求男友高薪厚職,能養得起自己有餘已經好夠。恐怕你係冇遇過呢種女

我覺得30歲女人
都唔係太老
最少仲可以生仔
不過仲係單身嘅
甚至拖都未拍過嘅
其實最重要係檢討自己嘅性格

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Crystal8711 於 2020-9-22 10:34 AM 發表

你只係單純以表面野(年紀,外貌甚至乎性)來講姐
愛應該仲有好多其他原因的...
低級思想但又以已度人,除了sex個腦無其他野掛

回覆 引用 TOP

點會冇呀 郭富城個老婆 娶佢嗰時候 應該都差唔多三十啦 呢啲睇運氣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]