• 瀏覽: 15,633
  • 回覆: 123
  • 追帖: 2
競爭大。香港很多剩搶市場

回覆 引用 TOP

30歲個閪點都黑過18,22啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-22 12:17 PM 發表

可惜香港剩女最鍾意自我催眠,例如美化單身仲幸福,貶低香港男人差……🤭🤭
港男好就唔使日日煩工作唔穩定,樓價貴。

我身邊有幾個男架貪人青春唔歉佢窮,而結婚,一個等嫁一個等娶,家下日日嘈交,女架食男家,唔肯返工,話自己學歴低。

成日同外家唱自己老公癈。其實我覺得佢癈中之癈,因為養老婆仲要俾老婆唱通街癈,咁都唔敢離婚,怕搵唔到另一個。

咩質素搵咩人。
你搵30果啲女性~點窮都唔會唱自己老公癈。寧願公一份,婆一份。唔會永遠有事,打俾老公,第一句話唔識呀!
搵靚女,辛苦係預左,就算將來人財兩空都係要預左。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:20 PM 發表

你明來把捻咩😘要D必剩客女人明先有意義😫🐒
大部分都係有j大叔睇

柄你
引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:13 PM 發表

原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!? ...
聽落好Make sense
但我鐘意有女人味
30歲以上靚女可以PM我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-9-22 04:43 PM 發表

大部分都係有j大叔睇
大叔會無j??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙熱情的妹妹 於 2020-9-22 08:17 AM 發表

遊戲不嬲都係咁玩,社會好現實,同齡嘅𡃁仔就算屋企有錢,但都吾會過手,浪漫激情過後回歸現實,揾個30-45 男人,安穩有責任,所以uncle 只要keep 住自己做運動,打扮一下,包好多妹妹冧 ...
師兄 看破紅塵喎

因為已經無乜優質男選擇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙漠緊慎的P圖 於 2020-9-22 09:27 PM 發表

何必要去揾優質嘅,唔通唔畀自己變得優質呀,噉會有肯多人搵妳
30歲點優質法都係30歲晤會係20歲果種優質啦

引用:
原帖由 車站紅色的水樽 於 2020-9-22 08:13 PM 發表

師兄 看破紅塵喎
假如你三十幾四十歲,溝𡃁妹仲容易過溝剩女,D剩女⋯其實從來活在幻想之中

何為優質?賓州長??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:13 PM 發表

原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!? ...
素顏都靚過化左妝

回覆 引用 TOP

啱冇錯!我老公都係咁講!幾多歲男人都鍾意後生嘅、咁好簡單之嘛三十歲女咪揾個四十𡃁既男人囉、況且成熟D仲好啦!

mrs.T.
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]