• 瀏覽: 15,717
  • 回覆: 123
  • 追帖: 2
哈哈哈,有道道

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-21 08:37 PM 發表

30歲其實執下都仲好正,搵唔到就搶囉。
人地18、22 唔駛點執都『正到飛起』,30歲執下都只係『仲好正』
你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!?

咩叫優質男?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:13 PM 發表

原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!? ...
你只係單純以表面野(年紀,外貌甚至乎性)來講姐
愛應該仲有好多其他原因的...

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2020-9-22 09:50 AM 發表

人地18、22 唔駛點執都『正到飛起』,30歲執下都只係『仲好正』
你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!?
佢唔會明😚女人最大本錢係青春,最大天敵係年齡

男人30歲仲好後生,先岩岩開始
女人30歲已經爛茶渣叫老,大把18,22歲,係男人都鐘意18,22,點解要選30歲

回覆 引用 TOP

請問 “common on” 中文係咩意思?

回覆 引用 TOP

3X係有D難搞

回覆 引用 TOP

優質男人= ( 有錢$$$ 或者 高收入既男人 ),
基本上好易溝女,唔會愁搵唔到女朋友,如果真係優質男,點會成30歲都會冇女朋友............

優質男女同中六合彩二三獎冇分別,仲繼續要求高一定咩都冇

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-9-22 11:42 AM 發表

優質男人= ( 有錢$$$ 或者 高收入既男人 ),
基本上好易溝女,唔會愁搵唔到女朋友,如果真係優質男,點會成30歲都會冇女朋友............
啱!有一小撮冇係工作因素,但有條件揀,佢點會揀個30歲中女!

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2020-9-22 12:06 PM 發表

優質男女同中六合彩二三獎冇分別,仲繼續要求高一定咩都冇
可惜香港剩女最鍾意自我催眠,例如美化單身仲幸福,貶低香港男人差……🤭🤭

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2020-9-22 09:50 AM 發表

18、22耽誤下又係要去到執嘅年紀

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-22 12:24 PM 發表

18、22耽誤下又係要去到執嘅年紀
所以女人一定要30歲前嫁出去

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]