• 瀏覽: 15,609
  • 回覆: 123
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-21 08:30 PM 發表

我識吟詩喎!(需然冇你吟得咁好!)
吟詩冇用識搵大錢先有用

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-21 08:27 PM 發表

或者我可以用D好硬既誠意打動佢呢!
每次冇30分鐘點硬都假🤭

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 10:21 PM 發表

每次冇30分鐘點硬都假🤭
有條女同我講:不在乎是否持久,衹在乎曾經硬透……!

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:25 PM 發表

人地咁高豆,你呢啲N無人士免問😚🌻
請到尾原來係溝唔倒女可憐蟲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2020-9-21 09:56 PM 發表

女人30歲=爛茶渣,西皮已經爛晒,係男人都鐘意18,22
男人30歲=黃金期,岩岩先起步大把市場
彈起就係..無事業錢無樣無內涵嗰啲男人30重衰撚過女人係男人都鍾意1822,但得個睇字又溝唔倒,算吧啦

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 10:19 PM 發表

如果男人30歲仲月入冇2萬都冇市場講緊港女,北上仲大把機會。女人30歲肯定等人揀。
我有個大陸女仔fd派左幾廿訂綠帽子比佢老公,重唱佢老公嗰方面唔得🙊

優質的男人一是給人訂了。未有女朋友都搵D年青啦。仲搵三十歲女人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:13 PM 發表

原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!? ...
what is "common on"

回覆 引用 TOP

何謂優質?你眼中?純粹客觀條件?
剩女難搵到?她們全部告訴你她們想搵?
一廂情願

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-21 08:13 PM 發表

原因好簡單,30歲上下的優質男人會有幾多仲單身?晤係冇,係會仲有一小撮,但佢地唔會揀你囉,佢地會揀廿幾歲女仔,男人揀女仔其實好專一,咩年紀男人都會揀後生女仔,講緊30歲以下,最受歡迎係十八廿二三歲美少女。千其唔好同我講你30歲仲keep得好,common on!你點好都好晤過十八廿幾歲女仔,人地係女仔你係女人,明白未!? ...
唔係wo, 依度有人出topic話鍾意人妻 仲要個人妻成三十幾歲有埋小朋友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日泛黃的結他 於 2020-9-21 11:59 PM 發表

何謂優質?你眼中?純粹客觀條件?
剩女難搵到?她們全部告訴你她們想搵?
一廂情願
正宗剩女嘅思想:)即是唔係無人追我,祗係我覺得佢唔襯,條件唔合適,姐妹覺得佢好老土,我單身都幾好,唔使同人交代。其實啲女30未嫁都係抵撚死,揀男人好似買衫咁,左揀右揀,行出門口要返轉頭就俾人買撚左。

回覆 引用 TOP

引用:

香港啲主流媒體嘅總編都係單身老女人,佢地將羅低橙比美化成單身貴族,好多女人雜誌都鐘意寫稿,一大班姐妹wewewawa 化行莊落中環一帶食好西,飲餐酒影集體相。過程當然開心,但當互相同各姐妹擁抱告別後,得返一個人等的士,啲風又凍,條裙又透風,邊個唔想有條佬響隔離攬實自己一齊等車 。話唔想嘅都係身患公主岩。

回覆 引用 TOP

Common on!

回覆 引用 TOP

點解樓主連30歲剩女都媾唔到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 日子都係要捱 於 2020-9-21 08:41 PM 發表

我覺得係心靈受創,男人多數去到3字,事業先開始有起色,35打后微見曙光。大學認識畢業后剛出社會~2字頭同~同齡拍拖~成功率*偏低,因為要一齊捱,遇到架困難比較多~或者~中途放棄維繫*離場,

真係35打后4字見曙光已經覺得自己好叻,白手興家,所以想證明自己有能力,可以有條件選擇一個小妹妹,俾幸福佢唔使佢做。
亦唔想回顧當年戀愛失敗史。

貧賤夫妻百事哀~
所以女人係咪都應該選擇 ...
遊戲不嬲都係咁玩,社會好現實,同齡嘅𡃁仔就算屋企有錢,但都吾會過手,浪漫激情過後回歸現實,搵個30-45 男人,安穩有責任,所以uncle 只要keep 住自己做運動,打扮一下,包好多妹妹冧

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]