• 瀏覽: 2,288
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
頂⋯⋯
阿婆我呢諗住無聊,同d網友傾下都冇壞,
點知十個有八個傾兩句稍微熟少少就開始開黃腔講鹹嘢,睇落去就係為左約砲,如果可以即刻當面即刻除衫就最好啦。咁既交友方式根本唔正常。我即刻就唔想再覆對方啦!😤

我想問下大家,係網上搵對象成功既朋友,你地係咪傾兩句已經直插主題講鹹嘢?😨

熱賣及精選
當然唔係都係講吓中史,西史咁

回覆 引用 TOP

逢帖必膠!

回覆 引用 TOP

當然唔係,都係講吓philosophy, psychology ,sociology ,economics, politics, poems, music, military, culture, history, aesthetics, dialectic materialism, stocks, futures , foreign exchange , options, warrants, pubic finance, arts, Mozart , Van Gogh , Karl Marx , Engels , Lenin , Mao , Kissinger, Stalin , Bill Gates,  Steve Jobs,  Zuckerberg,  Buffet, Elon Musk,  Bezos,  Beatles,  G. Dragon, Billy Joel, Simon and Garfunkel, Psy , Manchester United, Hotspur, Messi, Maradona, Pele , Beckenbauer, Eric Cantona , Rush, George Best, 丁俊暉, Antonio O’Sullivan , Steve Davis, Naomi Osaka, Djokovic, Nadal , Michael Jordan, Kobe Bryant, Stephen Curry etc.

回覆 引用 TOP

講下賽馬咁

回覆 引用 TOP

好奇想知咩野交友apps. 哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-21 05:05 PM 發表

頂⋯⋯
點知十個有八個傾兩句稍微熟少少就開始開黃腔講鹹嘢,睇落去就係為左約砲,如果可以即刻當面即刻除衫就最好啦。咁既交友方式根本唔正常。我即刻就唔想再覆對方啦!😤

我想問下大家,係網上搵對象成功既朋友,你地係咪傾兩句已經直插主題講鹹嘢?😨 ...
知唔知咩叫試金石?

回覆 引用 TOP

講下中美政局……抗日戰爭咁

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-21 05:05 PM 發表

頂⋯⋯

我想問下大家,係網上搵對象成功既朋友,你地係咪傾兩句已經直插主題講鹹嘢?😨 ...
唔講咸野,唔通講愛因斯坦廣義相對論咩!

禍兮,福之所倚,福兮,禍之所伏

人為善,福雖未至,禍已遠離。人為惡,禍雖未至,福已遠離。

回覆 引用 TOP

引用:

頂⋯⋯

Nooooooooo

回覆 引用 TOP

亞婆:
你要人講乜,首先你整篇文章出嚟討論。
呢度係情愛版,所以內容一定要同情愛
有關,否則掛佳版煮就ー個唔該踢狗我
ロ地走。
呀婆你想傾乜 ? 舊年我同個 六十亞婆
拍拖,大家飲完茶行出街,我拖住イ巨隻
手,イ巨 Fing 開我,話怕俾熟人睇倒。

回覆 引用 TOP

引用:

頂⋯⋯

咁你係咪冇定義對象係咩先? 冇就唔怪得人

回覆 引用 TOP

唔係,因為你太正先搞到啲男人意亂情迷啫

回覆 引用 TOP

引用:

頂⋯⋯

我唔系

回覆 引用 TOP

引用:

頂⋯⋯

10句8句就傾 吾係麻 我通常第9句同11句先 吾信你試下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]