• 瀏覽: 2,222
  • 回覆: 17
我同老公岩岩結婚無耐
有計劃生小朋友
理想係生3-4個
成日聽人講話有仔趁嫩生
我又見好多人話生完好易會令盆底肌肌肉會鬆
係咪早d開始生就冇咁易有呢個問題?

後生機能好, 早生係易好多, BB有問題既機會都少啲. 之後湊佢地都覺得易應付啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qiqiQ 於 2020-9-21 11:31 AM 發表

我同老公岩岩結婚無耐
有計劃生小朋友
理想係生3-4個
成日聽人講話有仔趁嫩生
係咪早d開始生就冇咁易有呢個問題? ...
開刀 囉, 正常醫生 可以開返同一條 疤。 生三個陰道還很啜,放心!

回覆 引用 TOP

唔係嫁, 幾後生生小朋友都可能會有盆底肌肌肉鬆弛問題, 做多d提肛運動啦

引用:
原帖由 qiqiQ 於 2020-9-21 11:31 AM 發表

我同老公岩岩結婚無耐
有計劃生小朋友
理想係生3-4個
成日聽人講話有仔趁嫩生
唔好講自已身體功能,
淨係小朋友身體都有差別。
我都有四件仔女...

年齡唔大身體應該恢復慨快啲 唔會有很大影響

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qiqiQ 於 2020-9-21 11:31 發表

我同老公岩岩結婚無耐
有計劃生小朋友
理想係生3-4個
成日聽人講話有仔趁嫩生
其實早生好處多過遲生,後生身體機能好,同埋將來你退休時d仔女都30幾40歲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yu.yu. 於 2020-9-21 06:17 PM 發表

唔係嫁, 幾後生生小朋友都可能會有盆底肌肌肉鬆弛問題, 做多d提肛運動啦
我就係廿幾歲生左一胎大碼b已經有哩個問題既人,提肛運動唔係唔work,不過好耐先見效,所以我有另外做emsella

家中經濟條件好啊能養3,4個孩子

引用:
原帖由 katySTAR 於 2020-9-22 09:45 AM 發表

我就係廿幾歲生左一胎大碼b已經有哩個問題既人,提肛運動唔係唔work,不過好耐先見效,所以我有另外做emsella
你講個部即係而家好hit既幸福椅?
我聽好多媽媽frd都話佢地有做

引用:
原帖由 qiqiQ 於 2020-9-23 10:54 AM 發表

你講個部即係而家好hit既幸福椅?
我聽好多媽媽frd都話佢地有做
係呀,每次做28分鐘左右,就等於做左萬幾下提肛運動咁,快見效好多

回覆 引用 TOP

引用:

我同老公岩岩結婚無耐
有計劃生小朋友
理想係生3-4個
成日聽人講話有仔趁嫩生
配服,生3一4個,中國人傳統落嚟就係話有仔趁嫩生。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-9-21 07:54 PM 發表

唔好講自已身體功能,
淨係小朋友身體都有差別。
我都有四件仔女...
你好叻呀生四個小朋友辛唔辛苦㗎湊同教育?

引用:
原帖由 正義的使者 於 2020-9-22 01:38 PM 發表

家中經濟條件好啊能養3,4個孩子
有啲人好本事架,搞到塔塔掂。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]