• 瀏覽: 25,950
  • 回覆: 293
  • 追帖: 4
我有個老友由佢青春少艾時已認識
佢個性比較認真(屈強),唔鍾意聽人講野,而且有DD摺
雖然係職場上都有機會接觸不錯的男士
但咁多年都無乜機會
我知道佢早幾年都有出去飲下野,但仍然無咩動靜
眨下眼都已經30+了
由我以前都有單身男士可介紹佢識到今時今日我以經無人可以介紹喇
以我了解佢咁多年都係A0
究竟佢係邊方面有問題
我地又可以點幫到佢
App識人/speed dating佢完全無興趣
一個好好地既女仔係咪真係要孤獨一世?
有無咩方法可以幫下佢?

女人30歲爛茶渣無人要
男人30歲黃金期岩岩先開始大把市場

引用:
原帖由 茶包太郎 於 2020-9-20 09:48 PM 發表

但咁多年都無乜機會
眨下眼都已經30+了
由我以前都有單身男士可介紹佢識到今時今日我以經無人可以介紹喇
究竟佢係邊方面有問題
我地又可以點幫到佢
一個好好地 ...
時間不等人,日子一日一日過,當佢發覺就快40時,一切都接近定局了。
祝你朋友好運,一個40+的大叔上

除非係你本人 晤係關你咩事?

引用:
原帖由 ssttpp 於 2020-9-20 09:59 PM 發表

時間不等人,日子一日一日過,當佢發覺就快40時,一切都接近定局了。
祝你朋友好運,一個40+的大叔上
真係成定局咁絕望?
如果你單身
40+男士有幾大機會接受30尾女士?

引用:
原帖由 茶包太郎 於 2020-9-20 09:48 PM 發表

但咁多年都無乜機會
眨下眼都已經30+了
究竟佢係邊方面有問題
我地又可以點幫到佢
一個好好地 ...
佢根本無興趣, 拍拖結婚又唔一定要有

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-9-20 10:15 PM 發表

佢根本無興趣, 拍拖結婚又唔一定要有
你又岩
但我曾幾何時聽過佢話如果遇到岩
佢可能會閃婚

引用:

但咁多年都無乜機會
眨下眼都已經30+了
究竟佢係邊方面有問題
我地又可以點幫到佢
一個好好地 ...
呢啲係心態問題,佢一日唔將佢依家嘅心態徹底改變,無人可以幫到佢的!

通常講得出"如果遇到岩""隨緣"依D說話 都係唔期待有感情生活, 先會答黎hea對方

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 茶包太郎 於 2020-9-20 10:12 PM 發表

真係成定局咁絕望?
如果你單身
我本人係接受到,亦不太介意30或40,不過首要係彼此能溝通到,呢點係好重要,所以比一個20+歲靚女,但係溝通唔到,咁亦無意思了。
所以愛情呢件事,唔係淨係睇年紀,當然女士接近40,如果性格同外表都一般或者麻麻,咁樣機會真係比較小,呢點係現實問題

引用:
原帖由 茶包太郎 於 2020-9-20 10:12 PM 發表

真係成定局咁絕望?
如果你單身
介紹俾我,等我幫你搞掂佢!

回覆 引用 TOP

引用:

但咁多年都無乜機會
眨下眼都已經30+了
究竟佢係邊方面有問題
我地又可以點幫到佢
一個好好地 ...
原來香港真係仲有好女仔
我都就快30 A0,
不過係毒拎無辦法

引用:

但咁多年都無乜機會
眨下眼都已經30+了
究竟佢係邊方面有問題
我地又可以點幫到佢
一個好好地 ...
嘩爽吖,,老處女吖,,

30尾單身狗表示30樓下先有興趣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]