• 瀏覽: 8,243
  • 回覆: 74
  • 追帖: 2
點解妳對我態度唔同晒
我對妳一直無變絕對係200%男朋友
依家我要比100萬蚊妳,先應承同我結婚
我都需要一點時間
今年內你要比,如果唔係要同你分手
妳對我沒有感情咩,話分就分嗎?
我太愛妳了,仲乜係依個時刻來難到我!
(估唔到發生在我朋友身,我都感覺好心痛大家點睇)

愛到妳要生要死時,先至出手真係高招。
100萬係代表你實質的誠意了
不要只講鍾意我啲乜,實際最緊要。

引用:
原帖由 多樂善 於 2020-9-20 05:09 PM 發表

點解妳對我態度唔同晒
我都需要一點時間
(估唔到發生在我朋友身,我都感覺好心痛大家點睇) ...
財到光棍手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多樂善 於 2020-9-20 05:09 PM 發表

點解妳對我態度唔同晒
我都需要一點時間
試下叫朋友約埋呢度啲 ching 合法地強行輪流同個拜金女做,做完即飛

回覆 引用 TOP

引用:

點解妳對我態度唔同晒
我都需要一點時間
梗係比啦!!

反正啲錢又唔係我哋嘅!

回覆 引用 TOP

G一隻, 完

回覆 引用 TOP

結完婚會唔會又r多一百萬

最怕比錢她 她去貼其他仔

引用:
原帖由 ricktse 於 2020-9-20 06:24 PM 發表

祇值100萬,她看低自己了!

回覆 引用 TOP

引用:

點解妳對我態度唔同晒
我都需要一點時間
100萬,你叫佢比我好能過🤮🙉
不過今時今日100萬條女比我我都冇興趣娶,我當散紙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ricktse 於 2020-9-20 06:24 PM 發表

呢個我以前見個朋友個老婆係老尖同其它男人好親密

都這麽輸給現實?

回覆 引用 TOP

我朋友對呢段感情太投入,不能抻離,痛苦爭扎中

引用:

點解妳對我態度唔同晒
我都需要一點時間
要試佢係咪真貪錢定玩9你,好簡單,搵第二條女同佢結婚然後話比佢錢,搞掂後直接showoff比呢條女看看

回覆 引用 TOP

原來說到底,只為$$而已。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]