• 瀏覽: 5,121
  • 回覆: 60
  • 追帖: 1
男朋友話目標唔一樣好難行 落去

熱賣及精選
引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-9-20 12:26 PM 發表

有冇坐底傾過?

睇完全段句子知道知道我的心情怎樣嗎?哪裡去我的想法沒有意見

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-9-20 03:53 PM 發表

有冇坐底傾過?
佢唔肯出嚟見我 WhatsApp wechat都封鎖埋 😭😭

引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-9-20 06:17 PM 發表

佢唔肯出嚟見我 WhatsApp wechat都封鎖埋 😭😭
唔好怪我直言,佢根本就係想分開,講咩 目標不一 都係藉口

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-9-20 06:43 PM 發表

唔好怪我直言,佢根本就係想分開,講咩 目標不一 都係藉口
咁我應該要點樣做 到而家分咗三個月個月仲掛住佢

引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-9-20 06:53 PM 發表

我同你一樣,分左手三個月.....一樣掛住佢

引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-9-20 06:53 PM 發表

回覆 引用 TOP

相信拍左十幾年都分手應該唔係突然,可能一段時間之前已經開始有問題

回覆 引用 TOP

其實,由大家出左來做野開始計,
拍拖超過3年都唔結婚既...好大機會都會玩完架啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-9-20 12:26 PM 發表

如果唔一致,到時咪會搞離婚,而家你可以再搵另一個更好的...

回覆 引用 TOP

睇黎未自虐夠
同你講重新上路好似都係晒氣⋯⋯因為重新上路最快係有個人現實響你身邊扶你
呢度應該大多數男生都想做呢個角色跟手同你一齊,但B仔就唔想做呢個角色了

話說B仔最近都單身,但放下只用左唔超過一日,而且個過程完全一個人搞掂
(已經慢左架啦,因為功力已由巔峰時期下滑)

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-9-20 06:17 PM 發表

9成999 無機會了。樓主收捨心情等下一段戀情吧。

女人有時好傻 一直唔結婚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]