• 瀏覽: 6,338
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-10-3 09:49 PM 發表

同佢過咗13年嘅中秋 今年冇咗佢真係好傷心好難過     即係佢咁絕情 我仲係咪放低 我離開香港之前想去 屋企樓下偷睇佢一眼
支持你。
難過就說出來,這裡很多網友都願意聽你的感受。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
熱賣及精選
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-3 11:34 PM 發表

支持你。
難過就說出來,這裡很多網友都願意聽你的感受。
多謝你

引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-10-3 11:38 PM 發表

多謝你
有需要的,冰雪都在聽。不過回覆可能未能很迅速。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-10-3 09:49 PM 發表

同佢過咗13年嘅中秋 今年冇咗佢真係好傷心好難過     即係佢咁絕情 我仲係咪放低 我離開香港之前想去 屋企樓下偷睇佢一眼
自愛
愛你的人不會傷你心
傷你心的人值得嗎.?

未 敢 忘, 父 母 恩, 報 劬 勞, 願 獻 我 此 生.  願 爹 媽 情 永 固, 無 忘 天 涯 赤 子 心.
我欲乖風歸去, 排徊樹下憶慈嚴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-9-20 07:36 PM 發表

我同你一樣,分左手三個月.....一樣掛住佢
好明你心情。上帝關咗你對門會開番個窗俾你。試吓去學吓野分散注意力

十幾年冇咁容易分開,執好心情,或者佢就返嚟啦!

回覆 引用 TOP

十年真係好難.但係更可惜既都大有人在.
向前看啦,我都係剛剛被分手既同路人.
個心有幾痛有幾失望真係自己先知.
呢個時候.更需要既係需要一個傾訴像,加油

引用:
原帖由 l3en668 於 2020-10-4 04:40 PM 發表

十年真係好難.但係更可惜既都大有人在.
向前看啦,我都係剛剛被分手既同路人.
個心有幾痛有幾失望真係自己先知.
呢個時候.更需要既係需要一個傾訴像,加油 ...
咁就要視乎分開的原因了

無論如何,keep yourself busy. Then move on..

未 敢 忘, 父 母 恩, 報 劬 勞, 願 獻 我 此 生.  願 爹 媽 情 永 固, 無 忘 天 涯 赤 子 心.
我欲乖風歸去, 排徊樹下憶慈嚴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mabel.tarot 於 2020-10-4 02:45 AM 發表

好明你心情。上帝關咗你對門會開番個窗俾你。試吓去學吓野分散注意力
試緊。。。。

回覆 引用 TOP

樓主呢刻咁既疫情 , 還可以出國嗎?

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-9-20 06:43 PM 發表

唔好怪我直言,佢根本就係想分開,講咩 目標不一 都係藉口
男人很少那麼狠唔同妳傾,那麼多年來一定有些蛛絲馬跡,大家的觀點差異,導致分手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-9-20 12:26 PM 發表

男朋友話目標唔一樣好難行 落去
好多人都會咁講,再唔係就話性格不合然後祝福你囉,唔通鬧你話唔鍾意你咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 少賓賓 於 2020-9-20 06:17 PM 發表

佢唔肯出嚟見我 WhatsApp wechat都封鎖埋 😭😭
識到新女又後生又大波又比中出 輸晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andybsb 於 2020-10-5 04:28 PM 發表

樓主呢刻咁既疫情 , 還可以出國嗎?
應工作原因 隔離14日

回覆 引用 TOP

引用:

我都10年既中秋同佢一齊過...今年都同你一樣好傷心..

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]