• 瀏覽: 764
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
大半年既國際間隔離措施,令好多戀人或者夫婦不能相見,個種感覺真係難以形容,曾經想過離職去見另一伴,但又懼怕返黎之後好難搵到工,因為仲有層樓未供完,又有二老生活費,叫另一伴離職來港同我相聚,又產生好大反應,曾經因為依件事令大家吵過好多次,我覺得大家已經到左一個互相不信任地步,一河之隔既香港同深圳,就是這麼遠,那麼近,佢曾經要我放棄我哋既愛情,而我就係唔捨得,叫佢再比多少少時間,應該就快通關,我深知一個女人講得出口話要分開,基本上已經好難會再有好結果,可能佢已經有新既另一伴,我唔知,不過我就係唔捨得,唔放手

熱賣及精選
無正式統計。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-9-19 11:26 AM 發表

大半年既國際間隔離措施,令好多戀人或者夫婦不能相見,個種感覺真係難以形容,曾經想過離職去見另一伴,但又懼怕返黎之後好難搵到工,因為仲有層樓未供完,又有二老生活費,叫另一伴離職來港同我相聚,又產生好大反應,曾經因為依件事令大家吵過好多次,我覺得大家已經到左一個互相不信任地步,一河之隔既香港同深圳,就是這麼遠,那麼近,佢曾經要我放棄我哋既愛情,而我就係唔捨得,叫佢再比多少少時間,應該就快通關,我深知一 ...
你話自己難搵工,但又叫戀人辭職,你太自私!!!

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-9-19 11:26 AM 發表

大半年既國際間隔離措施,令好多戀人或者夫婦不能相見,個種感覺真係難以形容,曾經想過離職去見另一伴,但又懼怕返黎之後好難搵到工,因為仲有層樓未供完,又有二老生活費,叫另一伴離職來港同我相聚,又產生好大反應,曾經因為依件事令大家吵過好多次,我覺得大家已經到左一個互相不信任地步,一河之隔既香港同深圳,就是這麼遠,那麼近,佢曾經要我放棄我哋既愛情,而我就係唔捨得,叫佢再比多少少時間,應該就快通關,我深知一 ...
你都係放手啦。

凝望着你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風雅頌 於 2020-9-19 10:01 PM 發表

你話自己難搵工,但又叫戀人辭職,你太自私!!!
因為我既人工多我另一伴三倍,所以我認為可以照顧到佢,所以先叫佢辭職

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-9-19 10:30 PM 發表

因為我既人工多我另一伴三倍,所以我認為可以照顧到佢,所以先叫佢辭職
你叫佢過來又唔係想娶她,只是想滿足自己的性慾,她大反應是因為她已睇到你的真面目。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-9-19 10:30 PM 發表

你叫佢過來又唔係想娶她,只是想滿足自己的性慾,她大反應是因為她已睇到你的真面目。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-9-19 10:36 PM 發表

我真係想同佢結婚,真係愛佢

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-9-19 10:39 PM 發表

我真係想同佢結婚,真係愛佢
想同提出是兩回事。

回覆 引用 TOP

引用:

打工唔係一定為錢的,你只顧自己不顧戀人就是自私!

回覆 引用 TOP

引用:

帽已戴……都仲話唔捨得…

勁~

引用:

你可以養得起佢, 但佢仍然不捨佢的生活(或職業或其它), 即係佢認為有D野比你更重要, 究竟係乜野, 你要搞清楚先, 否則盞浪費時間.

回覆 引用 TOP

引用:

你唔比家用 緊係話要走啦

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-9-20 02:42 AM 發表

帽已戴……都仲話唔捨得…

勁~

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-9-20 07:58 AM 發表

有邊個男人未斷正之前會肯認㗎~

同樣地…

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]