• 瀏覽: 7,561
  • 回覆: 95
  • 追帖: 1
冇問題, 可以做我情婦角手。 一直做下去

熱賣及精選
引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-19 07:01 AM 發表

既然自已唔介意對方過去一切。咁你仲有乜好問?
就是又喜歡,但又有奇怪的感覺
一個女人點解明知都肯做第三者

引用:
原帖由 bbbababa 於 2020-9-19 01:31 AM 發表

喜歡一個女孩正追求中,但聽說她是一個有婦之夫的情婦
還應該花時間繼續嗎?
如果自己唔介意對方過去而一齊,係咪都先問清楚是否較好呢?
你咁問得,即是你都唔係100%愛佢啦!咁仲追黎做乜?除非你都係當佢係你情婦就另計

引用:
原帖由 bbbababa 於 2020-9-19 01:31 AM 發表

還應該花時間繼續嗎?
我有個同事A,曾經係同事B嘅情婦。後來A係另一個部門認識了同事C,最後成功從B手上搶走A。最後A仲同C結婚了。人地C就係因為100%愛A,最後才能“修成正果”。你自問是否好似同事C咁,100%愛同事A先?

引用:
原帖由 bbbababa 於 2020-9-19 11:00 AM 發表

就是又喜歡,但又有奇怪的感覺
一個女人點解明知都肯做第三者
因為佢整個人生圈入面,都沒有一個比得上呢個男人,所以希望同佢有點關係。
未必係第3者既,好多時最後都變左好親既人。

其實香港地,好多呢d case發生,做唔成情侶夫妻,咪做好朋友,得閒咪打場友誼賽咁囉。

男女其實都係一樣
那有可能不叫雞/鴨。。。。

呢種想法,不論男女,係香港其實好多。
只係全部都隱藏晒。

你見咁多女做ptgf就知
佢地可以因為錢而貢獻身體
但佢地都有唔係為錢既時候

感情沒對錯,最難是對上眼。

引用:

還應該花時間繼續嗎?
1 她的歴吏原因是為經濟?貪慕虛榮?還自甘墮落?
2 你要與她一起有必要跟所有人交待過去嗎?
3 所有妓女和小三都不能有終身伴侶嗎?別儍啦,你不跟她一起她就會永遠單身嗎?
4 要講歴吏就要看看中x銅;輸棋;你+因;宮澤理慧…她們的多姿多采婚前感情生活,現在咪又係嫁得好好。
樓主要用這個觀點來擇偶,似乎還未懂得什麼是:愛、感情、和婚姻。

引用:

還應該花時間繼續嗎?
張智霖話冇事,花柳江話以後做都帽事,逃己猿都話帽事

好難接受....

試下開帖先 不斷更新報告 等以為有用的回覆再決定吧

人講你就信?唔該唔好害人

有得屌,理鳩佢

鐘意佢就幫佢出翻淡氣
同小3結婚溝埋嗰個大婆做小3

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-9-19 06:09 PM 發表

試下開帖先 不斷更新報告 等以為有用的回覆再決定吧
又話最近無留金句😑咪又係呢句……

引用:

還應該花時間繼續嗎?
咁要base on佢做情婦揾落幾多

年代唔同, 個d 唔係叫做情婦, 係拍拖啫

你睇人啊縮ki 選完港姐,即時飛工程師大叔, 做得佢老豆呀

而家咪又富太一個, 呢個年代做情婦之麻so what 做過雞咪又大把嫁過黎
對鳯眼種田種唔出架 有些事情心招啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]