• 瀏覽: 3,489
  • 回覆: 60
  • 追帖: 2
如題👀有咩方法?

首先 我同佢分開左好多次 我做錯左好多野
佢都原諒過我好多次 但我好幾次都令到佢失望
但今次同完佢散 佢狠狠咁鬧左我一餐 個下我真係醒左
今次散左 我同佢都會一齊訓 做咩都一齊做 但佢就死都吾想一齊返
有咩方法?實際啲 🙏🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-9-18 08:04 PM 發表

如題👀有咩方法?

但今次同完佢散 佢狠狠咁屌左我一餐 個下我真係醒左
今次散左 我同佢都會一齊訓 做咩都一齊做 但佢就死都吾想一齊返
有咩方法?實際啲 🙏🏻 ...
狠成點?有冇流血?

引用:
原帖由 印度凸警 於 2020-9-18 08:13 PM 發表

狠成點?有冇流血?
一定有 正經阿🌝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-9-18 08:04 PM 發表

如題👀有咩方法?

乜唔係床頭打交床尾和咩?

引用:
原帖由 陰陽眼 於 2020-9-18 08:38 PM 發表

乜唔係床頭打交床尾和咩?
如果世事有咁完美 我都想阿 有咩方法阿😭

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-9-18 08:39 PM 發表

如果世事有咁完美 我都想阿 有咩方法阿😭
依家唯一方法咪扮死狗,低聲下氣氹返佢囉,托塔都應承,千祈唔好同佢死撐。

引用:
原帖由 陰陽眼 於 2020-9-18 08:45 PM 發表

依家唯一方法咪扮死狗,低聲下氣氹返佢囉,托塔都應承,千祈唔好同佢死撐。
你講既都試過啦🙈改變自己 做咩都吾會嬲佢 乜都做晒 但問佢仲鐘吾鐘意我 佢答鐘意 但就係吾想一齊 唉

引用:

如題👀有咩方法?

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=2&tid=28852805&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

二月都未喺一齊,咁很快就分咗好多次手~?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-9-18 08:52 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=2&tid=28852805&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

二月都未喺一齊,咁很快就分咗好多次手~? ...
😂😂一齊左半年啦

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-9-18 08:53 PM 發表

😂😂一齊左半年啦
重點係半年姦可以分手咁很多次呀!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-9-18 08:53 PM 發表

重點係半年姦可以分手咁很多次呀!!
每一次都係被分手 但我知我有錯既

引用:

如題👀有咩方法?

搵晚帶佢去飲酒 醉醉地整大佢咁咪搞掂囉

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-9-18 08:46 PM 發表

你講既都試過啦🙈改變自己 做咩都吾會嬲佢 乜都做晒 但問佢仲鐘吾鐘意我 佢答鐘意 但就係吾想一齊 唉
鍾意你又唔想一齊,但又一齊瞓,做咩都一齊做,又會咁得意既。

你有無問清楚佢想你點做呀?

引用:
原帖由 PureLoveLove 於 2020-9-18 08:54 PM 發表

搵晚帶佢去飲酒 醉醉地整大佢咁咪搞掂囉
你呢個方法係得 但係做完以後都無得見囉😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-9-18 08:54 PM 發表

每一次都係被分手 但我知我有錯既
你得把口講有卵用咩~~~~

知錯而不能改,尤如倒錢落海!~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]