• 瀏覽: 4,650
  • 回覆: 129
  • 追帖: 1
好似我咁,我放假就個個返工,人哋放假我就要返工。。
就算俾我識到女友,都好難有時間陪佢,感情遲早出現問題。

熱賣及精選
咁搵個女同事做你女友咪得囉...D時間一定夾到又有共同話題...不過你食完你同事記得唔好唱大檔喎唔係條女憎死你

啲咩工嚟㗎?人哋放假你返工人哋返工你放假?

講真,冇錢冇樓真係唔好拍拖結婚,累左人

生計安穩唔一定溝到女,
但係唔安穩的話,
就算畀你溝到都肯定大把現實問題.

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false
引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-18 05:01 PM 發表

啲咩工嚟㗎?人哋放假你返工人哋返工你放假?
你放假咪望吓返緊工嗰啲人,佢份係咩工?

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-18 05:31 PM 發表

你放假咪望吓返緊工嗰啲人,佢份係咩工?
做保安?

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-18 04:57 PM 發表

咁搵個女同事做你女友咪得囉...D時間一定夾到又有共同話題...不過你食完你同事記得唔好唱大檔喎唔係條女憎死你
以前都仲有女同事可以變做女友,宜家啲同事只可以做阿媽。

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-18 05:28 PM 發表

生計安穩唔一定溝到女,
但係唔安穩的話,
就算畀你溝到都肯定大把現實問題.
係呀。最少宜家仲有工返,仲有地方住,仲有飯開。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-18 05:33 PM 發表

做保安?
唔只保安嘛?

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-18 05:35 PM 發表

唔只保安嘛?
做零售?

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-18 05:36 PM 發表

做零售?
飲食

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-18 17:33 發表

以前都仲有女同事可以變做女友,宜家啲同事只可以做阿媽。
咁提議你轉工啦

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-18 05:37 PM 發表

咁提議你轉工啦
多謝先,你提議非常有用。

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-18 04:55 PM 發表

好似我咁,我放假就個個返工,人哋放假我就要返工。。
就算俾我識到女友,都好難有時間陪佢,感情遲早出現問題。
你成唔成得到頭家,根本都唔關你份工事…

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]