• 瀏覽: 8,673
  • 回覆: 66
你去叫雞,算吧啦......
你純綷為性慾....

熱賣及精選
打jj 啦你

要想清楚,真真正正嚟到你身邊,你要照顧埋佢個仔女。唔會好似以前噉食完就走,乜嘢都有佢老公照顧埋尾。

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-18 02:59 PM 發表

A同B都係大陸嫁來,三十零歲,一個廣東一個北妹,樣子幾好🤩但佢地老公都又老又醜大佢地起碼廿歲以上又晤係有米,佢地冇感情基礎常常有拗叫,甚至提過離婚但可能爲仔女定其他原因冇離到。我內心其實好想佢地離婚,時彈一個來嫁我😘🥳 ...
傳肺炎比兩條老野冇可疑

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-18 02:59 PM 發表

A同B都係大陸嫁來,三十零歲,一個廣東一個北妹,樣子幾好🤩但佢地老公都又老又醜大佢地起碼廿歲以上又晤係有米,佢地冇感情基礎常常有拗叫,甚至提過離婚但可能爲仔女定其他原因冇離到。我內心其實好想佢地離婚,時彈一個來嫁我😘🥳 ...
屌左未?

谷精上腦

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-18 07:17 PM 發表

我唔介意可以視如己出😘

Go  go!

有守門員 的進球  才刺激!!!

引用:

你屋企有無鏡?除量衫褲對住塊鏡睇下你自己係一件咩物種先啦

師兄, 你食左佢地未 ?

其實會唔會已經唔知經過左幾多手?d女人嫁唔嫁都已經只是名份🤭

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2020-9-18 03:31 PM 發表

打多啲飛機
X2

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-18 04:20 PM 發表

你扮黃絲,大把女自動奉獻啦

例如毛婆,好L德嫻,卿姐等。。。。

加埋腦癌莊

佢哋過咗三十五歲!咁大年紀啱你咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]