• 瀏覽: 9,804
  • 回覆: 150
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-18 11:17 AM 發表

買定件男裝又寬又長嘅T恤,
扮成係自己返係公司嘅後備衫,
畀佢換黎遮醜...
俾幾舊水買個希望,不如直接叫雞好過啦。

熱賣及精選
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-18 11:19 AM 發表

唔一定吧, 可能係為襯衫,
又或唔想著得太淺色印哂條底褲出黎...
若隱若現先刺激😜

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-9-18 10:53 AM 發表

成個下午有個挺胸收腹靚女係你面前行來行去,真有點忍不住。
咁妳就膽大啲,直接請佢睇晚十二點嘅電影,話唔定妳哋兩個都深入交流

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-18 11:23 AM 發表

咁妳就膽大啲,直接請佢睇晚十二點嘅電影,話唔定妳哋兩個都深入交流
肯定十二點套戲睇唔成,因我要跟佢回家換褲先。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-9-18 05:11 AM 發表

女同事已經三十到尾,身材依然應凸的地方非常凸出,腰間也沒有多餘的肉,有一天她穿深色的小背心加白色貼身長褲,這打扮非常昅精,但午餐回來時,很明顯股隙間有一灘🩸漬,可能她去廁所時才發現M🩸外洩,但午飯時間已過,她又不能出外買褲替換,而她份工作需要在舖面行來行去招呼客人,結果她整個下午把手放在背後,這姿勢形成胸部挺起,更加凸顯她的胸圍及吸引男同事及顧客的注意,令她非常尷尬。 ...
係唔係呀有時行開一陣都唔得你間咩公司呀

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-9-18 11:26 AM 發表

肯定十二點套戲睇唔成,因我要跟佢回家換褲先。
噉就咁定嘞,快啲行動啦,記得分享嚇到

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2020-9-18 11:26 AM 發表

係唔係呀有時行開一陣都唔得你間咩公司呀
人地唔止有事業線,重有責任心,不會因為這些小事行開。

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-18 11:23 AM 發表

認真講的話, 首先要睇下女同事本身係點睇樓主先,
如果覺得係毒男, 咸濕阿伯果種完全無好感的話,
咁"大膽"都唔會有好結果, 反過來會被人話性騷擾.

而如果本身係有好感, 加上女主又係如狼似虎年紀了,
客觀上存在"深入交流"條件,
咁就可以搵合適時機, 搵呢件事做切人點,
去講多D女人生理, 與及佢衣著, 內衣褲等話題,
一步一步就講到佢肉體...

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-18 11:28 AM 發表

噉就咁定嘞,快啲行動啦,記得分享嚇到
衝紅燈唔係咁好意頭,積噃些陰得。

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-18 11:30 AM 發表

一步一步就講到佢肉體... ...
高手,我自問溝女都有返兩度,識得點執生。

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-18 11:30 AM 發表

一步一步就講到佢肉體... ...
我發現妳對男女之間嗰啲特別了解,唔通妳系個情場老手

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-18 11:36 AM 發表

我發現妳對男女之間嗰啲特別了解,唔通妳系個情場老手
純粹吹下水...

囡囡M到著白色褲?可能 痔瘡爆了 括約肌損咗晚上運動粗曠性行為🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-18 12:03 PM 發表

囡囡M到著白色褲?可能 痔瘡爆了 括約肌損咗晚上運動粗曠性行為🤔🤔
不如話果D係女同事嘅處女血仲好?

M到仲著白褲佢真係好大勇氣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]