• 瀏覽: 9,749
  • 回覆: 150
  • 追帖: 1
太唔小心,姨媽時期要多注意

如果講靚也系一種錯,嗰就讓我一錯再錯
熱賣及精選
引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2020-9-18 09:20 AM 發表

係同事嘅,盡快幫佢買嗰條褲啦!
醒目就會當唔知,免增加佢尷尬。

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-18 09:32 AM 發表

我覺得原PO妳分享嘅嘢都好得意,噉嘅女同事妳望住系唔系特別有感覺?
成個下午有個挺胸收腹靚女係你面前行來行去,真有點忍不住。

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-9-18 09:39 AM 發表

請半日假啦
或者佢想派福利給我們呢。

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-9-18 09:43 AM 發表

你唔同佢交換條褲著幫下人?
我成34吋腰加41吋長🦵,條褲邊啱佢著😮

引用:
原帖由 正義的使者 於 2020-9-18 09:47 AM 發表

樓主看見了也不幫忙一下,不厚道
男人老狗問女同事係咪M到及有乜要幫忙,想我俾人告性騷擾。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-9-18 10:55 AM 發表

或者佢想派福利給我們呢。
但唔係個個男人都鍾意睇M血的...

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false
引用:
原帖由 Sexgirl周 於 2020-9-18 09:50 AM 發表

太唔小心,姨媽時期要多注意
我唔係女人,唔知有乜要注意。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-9-18 05:11 AM 發表

女同事已經三十到尾,身材依然應凸的地方非常凸出,腰間也沒有多餘的肉,有一天她穿深色的小背心加白色貼身長褲,這打扮非常昅精,但午餐回來時,很明顯股隙間有一灘🩸漬,可能她去廁所時才發現M🩸外洩,但午飯時間已過,她又不能出外買褲替換,而她份工作需要在舖面行來行去招呼客人,結果她整個下午把手放在背後,這姿勢形成胸部挺起,更加凸顯她的胸圍及吸引男同事及顧客的注意,令她非常尷尬。 ...
如果我見到。我會幚她,一場同事

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-18 11:03 AM 發表

但唔係個個男人都鍾意睇M血的...
賭仔重掉頭走㖭。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-9-18 11:09 AM 發表

我唔係女人,唔知有乜要注意。
下身唔好著淺色同貼身褲吧?

Debug:
-----------------------------------------
引用:
原帖由 花膠公子88 於 2020-9-18 11:10 AM 發表

如果我見到。我會幚她,一場同事
點幫?如果佢下個月重係咁唔小心,我都知點做。

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-18 11:12 AM 發表

下身唔好著淺色同貼身褲吧?
是否穿深黑色褲的女人都是M到?

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-9-18 11:13 AM 發表

點幫?如果佢下個月重係咁唔小心,我都知點做。
買定件男裝又寬又長嘅T恤,
扮成係自己返係公司嘅後備衫,
畀佢換黎遮醜...

Debug:
引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-9-18 11:15 AM 發表

是否穿深黑色褲的女人都是M到?
唔一定吧, 可能係為襯衫,
又或唔想著得太淺色印哂條底褲出黎...

Debug:
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]