• 瀏覽: 1,554
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
大家不如交流下,平時你地點keep?
步入3字頭覺得自己個樣真係好易殘sad…化妝都難化得好咁
想試下唔同方法等自己睇落後生少少

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我會一年做一次大機(thermage)
同keep住做運動,飲多D水都有用

我覺得做運動都好重要,新陳代謝快D睇落氣色都好D

回覆 引用 TOP

keep住食多D膠原野真心有用
皮膚會好D
不過你話如果已經鬆左or有紋
咁就都要做機嫁啦,食咩搽咩都唔會有效

引用:
原帖由 yoyolam98 於 2020-9-17 06:55 PM 發表

我會一年做一次大機(thermage)
同keep住做運動,飲多D水都有用
agree,咁樣mix埋會keep得好d
thermage無咁乾我覺得haha

回覆 引用 TOP

我比較喜歡清爽的妝,就是化完了之後看不出化妝了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clare311 於 2020-9-18 01:32 PM 發表

keep住食多D膠原野真心有用
皮膚會好D
不過你話如果已經鬆左or有紋
咁就都要做機嫁啦,食咩搽咩都唔會有效
試過一次都keep到成年~like ultherapy/thermage

戒糖,早睡,運動

所有嘅大人都試過係細路,雖然,只有少數人記得。
引用:
原帖由 一頁高水樽 於 2020-9-18 04:18 PM 發表

我比較喜歡清爽的妝,就是化完了之後看不出化妝了
呢D係咪叫裸妝?我本身皮膚底子不好化呢D唔好睇...sad

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bellaun400 於 2020-9-22 02:15 PM 發表

試過一次都keep到成年~like ultherapy/thermage
keep到一年咪好囉,我見呢2隻好似都幾出名,話去紋同V面幾有用
想知係咪一定要醫生做?

引用:
原帖由 今天遠方的西瓜 於 2020-9-22 03:30 PM 發表

戒糖,早睡,運動
可能都真係要試下了...我好鐘意食甜...

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2020-9-23 03:26 PM 發表

可能都真係要試下了...我好鐘意食甜...
可以一試,甜食會加速衰老哦

所有嘅大人都試過係細路,雖然,只有少數人記得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2020-9-23 03:26 PM 發表

keep到一年咪好囉,我見呢2隻好似都幾出名,話去紋同V面幾有用
想知係咪一定要醫生做?
係呀,高能量機係勁D,所以做完輪廓會突出好多,面會緊好多~睇落後生少少^^
不過就要專業醫生做會好D
我係特登去cosmax見左醫生問意見呀,佢地pro d又唔會hard sell,行內口碑幾好~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]