• 瀏覽: 39,146
  • 回覆: 497
  • 追帖: 7
話說N年前既女朋友,拍左3年拖...因為性格不合而分手...分手後都盡力去忘記佢...所以成日落吧飲酒溝女或俾女溝...過左一段長時間收工去飲酒既生活

有一日我老闆叫我入房同我講公司將會有個新客戶...就話今日食完晏之後就要去見人地負責既部門相關人事...我都冇為意
食飽之後就去啦...我,我老闆加秘書小姐...去到人地公司接待安排左我地入會議室...等左十分鐘左右之後就有3個女人入左黎啦...我老闆同該公司老闆打招呼
跟住就介紹我地識...一望就知道我EX原來做左部門主管...呢個合作計劃原來係佢負責...心諗...仆街啦會唔會玩9我呢...
開完會之後交換左卡片...之後該公司老闆就同我講...之後多多合作...有咩問題記得搵X........(我EX)...我EX又用左個好得戚既眼神望住我...我心諗今次仆街了...

離開左佢地間公司之後我同老闆講...可唔可以搵第2個同事跟呢單野呀...老闆問我做咩姐...見到靚女都唔心郁...呢下真係有苦自己知
收工時間收到個WS...原來係我EX WS我...內容係...你最近好嗎???你轉左呢間公司幾耐呀???吹左幾句之後佢問我...你得唔得閒見個面....心諗真係仆街了
既然日後仲要見咁就見啦...約左7點老地方...我心諗你玩咩呀...好約唔約約我地經常性拍拖地方...好...算...照去...去到見到佢之後就叫杯冇酒精飲品...佢打個突...因為佢知我係酒鬼
坐底吹左陣水交代下近況...原來佢仲未結婚兼冇拖拍好多年...心諗...我叫杯冇酒精飲品係岩既...傾傾下佢又好關心我屋企事...

其實同佢分左手之後都有掛住佢一段時間...不過唔岩就係唔岩...估唔到而家既佢仲係單身...真係唔岩時間遇到岩既人都係冇可能係埋一齊...

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2020-9-17 12:16 發表

那下西冇乜事嘅
真係冇事就唔會開帖啦....

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-17 01:56 PM 發表

真係冇事就唔會開帖啦....
飲完嘢有冇去開房?

再續前緣,繼續做以前做嘅事,唔打妳兩個都咁熟咗

引用:
原帖由 popo0909 於 2020-9-17 13:11 發表

飲完嘢有冇去開房?
返左佢屋企

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-17 13:20 發表

再續前緣,繼續做以前做嘅事,唔打妳兩個都咁熟咗
正常野執左2劑...之後佢仲同我講工作上唔太馬虎都會俾我過

咁佢咪喺畀妳暗示咗,妳一定要捉緊機會阿,萬一重可以發生故仔呢?

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-17 13:30 發表

咁佢咪喺畀妳暗示咗,妳一定要捉緊機會阿,萬一重可以發生故仔呢?
故仔一定有啦...都有傾番呢幾年佢既工作呀...感情呀...咁囉

唔知以為睇緊電影情節

引用:
原帖由 何必有我 於 2020-9-17 13:32 發表

唔知以為睇緊電影情節
唔信可以出番去

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-17 01:31 PM 發表

故仔一定有啦...都有傾番呢幾年佢既工作呀...感情呀...咁囉
唔好咁早就下結論,好多嘅故事都系再唔經意間發生嘅

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-17 01:35 PM 發表

唔信可以出番去
唔係唔信,只係覺得似姐

個重點係,你想點?

柄你
引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-17 13:36 發表

唔好咁早就下結論,好多嘅故事都系再唔經意間發生嘅
你都好似有故仔喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]