• 瀏覽: 3,406
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
她做咩都覺得無問題,自己把垃圾放置電梯大堂就覺得人針對她,她投訴老人家燒衣就無問題,她自己老公做建築,個女人阿媽自己都是住公屋,教自己個女叫不要孫兒放出去,出面鄰居好多細菌及話別人白鴿眼,這些女人真的有問題

咁啲垃圾應該放喺邊?係唔係管理公司有個位置專放垃圾?阿婆燒衣係屋門口燒定樓下空地燒?仲有出面多菌唔帶孫出街係啱既,政府都係咁呼籲,冇問題啵。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wayne138 於 2020-9-17 09:20 發表

她做咩都覺得無問題,自己把垃圾放置電梯大堂就覺得人針對她,她投訴老人家燒衣就無問題,她自己老公做建築,個女人阿媽自己都是住公屋,教自己個女叫不要孫兒放出去,出面鄰居好多細菌及話別人白鴿眼,這些女人真的有問題 ...
往慣公屋正常喎!

有啲公屋, 垃圾真係掉係電梯大堂
燒衣就要去指定地方.

回覆 引用 TOP

你們起碼有交流......好多人隔離姓物都唔

回覆 引用 TOP

什麼質素的人都有,這種人是挺讓人氣憤的

問題在於她嫁入嚟後才發生

回覆 引用 TOP

其實只係個成年人搬入嚟,已經影響唔大,你未試過鄰居生BB,而且餵人奶,大約兩至三個鐘BB會大喊,但唔一定係想食奶,有時大人理解唔到佢喊咩,唯有俾佢喊足半個鐘,住喺隔離真係會痴線。

引用:
原帖由 Demetrius 於 2020-9-18 10:40 PM 發表

其實只係個成年人搬入嚟,已經影響唔大,你未試過鄰居生BB,而且餵人奶,大約兩至三個鐘BB會大喊,但唔一定係想食奶,有時大人理解唔到佢喊咩,唯有俾佢喊足半個鐘,住喺隔離真係會痴線。 ...
隔音咁差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Demetrius 於 2020-9-18 10:40 PM 發表

其實只係個成年人搬入嚟,已經影響唔大,你未試過鄰居生BB,而且餵人奶,大約兩至三個鐘BB會大喊,但唔一定係想食奶,有時大人理解唔到佢喊咩,唯有俾佢喊足半個鐘,住喺隔離真係會痴線。 ...
明白
但衰d講,
BB會大,日子終捱得過,
我之前格離屋住件青山佬,
成日攪街坊,半夜按門鍾,
踢閘,匈街坊,
對面屋主玩足五年報警幾十次,
日日精神折磨,死未?

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-9-19 06:04 AM 發表

明白
但衰d講,
BB會大,日子終捱得過,
我之前格離屋住件青山佬,
成日攪街坊,半夜按門鍾,
踢閘,匈街坊,
對面屋主玩足五年報警幾十次,
日日精神折磨,死未? ...
私樓?

引用:
原帖由 ohmygoh999 於 2020-9-20 12:15 AM 發表

私樓?
公屋。
私樓可能好d....

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-9-20 12:58 AM 發表

公屋。
私樓可能好d....
公屋先好呀,可以申請調遷, 私樓先慘,隔離跳樓變凶宅只能忍,或者蝕賣

就係政府專養埋呢D 貪得無厭既人,吾吏錢有層樓仲咁多聲氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高達怪老闆 於 2020-9-18 03:42 PM 發表

什麼質素的人都有,這種人是挺讓人氣憤的
吾吏錢有層樓既一定係果D質素, 就係你地d 大陸人搶哂香港人d 住屋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ohmygoh999 於 2020-9-20 05:45 AM 發表

公屋先好呀,可以申請調遷, 私樓先慘,隔離跳樓變凶宅只能忍,或者蝕賣
你真叻,我就係咁,
剛剛調遷成功。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右