• 瀏覽: 1,774
  • 回覆: 18
一個人咁過

熱賣及精選
😮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billy囉 於 2020-9-17 03:13 AM 發表

一個人咁過
落樓下公園搵個樹窿對住講啦~

回覆 引用 TOP

咁咪好囉,學識獨立

回覆 引用 TOP

你咪好囉, 鍾意咗一個人
我鍾意咗幾個人呀

回覆 引用 TOP

我以為你鍾意咗一個男人或者女人添?

回覆 引用 TOP

個人係點㗎

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

呢度香討十居其九不論男女,大部份出帖
同回應,都係一句起兩句止,無頭無尾。
呢D唔係討論,只係喺街行過打吓招呼, 咁...
成世都識唔倒好朋友。
我唔知係咪大家語文程度唔夠,唔識字,定
係唔識表達自己;還是驚自己講多錯多俾
人鬧。
講起鬧,香港時下文化,有種鬧人嘅風氣,
以鬧人去強調自己存在,而唔係去欣賞
人而得倒學習自己唔識嘅,去提昇自己。

引用:
原帖由 RV356484 於 2020-10-13 03:40 AM 發表

呢度香討十居其九不論男女,大部份出帖
同回應,都係一句起兩句止,無頭無尾。
呢D唔係討論,只係喺街行過打吓招呼, 咁...
成世都識唔倒好朋友。
我唔知係咪大家語文程度唔夠,唔識字,定
係唔識表達自己;還是驚自己講多錯多俾
人鬧。
講起鬧,香港時下文化,有種鬧人嘅風氣,
以鬧人去強調自己存在,而唔係去欣賞
人而得倒學習自己唔識嘅,去提昇自己。 ...
睇開D,情愛區特色黎。你寫太詳盡反而冇人回,之但係出PO冇頭冇尾,扮下女人意淫幾句,就會惹黎狂風浪蝶~

回覆 引用 TOP

is poor culture in HK

引用:
原帖由 RV356484 於 2020-10-13 04:14 AM 發表

is poor culture in HK
Is gay culture in discuss.com.HK

回覆 引用 TOP

曾幾何時,2003年嘅 i C Q 互網聊天世界,
紅極一時,以即時聊天方式去大家應答對
話。雖然大家都係香港人,但以英文聊天,
有種  快 、 真 同爽嘅感覺。
你文化水平低D都跟唔上,接唔倒話題而
被淘汰。所以當時嘅認真、嚴肅聊天風
氣,亦使我交倒眞正嘅異性朋友,見過面甚
至有兩個曾經上過牀。
如今亦與一位住馬來西亞嘅華僑女有聨絡
(用手機WhatSaPP),佢話疫情解封後嚟香
港旅遊,順便跟我作第一次見面。
只有去認真表露,先可以交倒真正嘅朋友。

引用:
原帖由 RV356484 於 2020-10-13 04:38 AM 發表

曾幾何時,2003年嘅 i C Q 互網聊天世界,
紅極一時,以即時聊天方式去大家應答對
話。雖然大家都係香港人,但以英文聊天,
有種  快 、 真 同爽嘅感覺。
你文化水平低D都跟唔上,接唔倒話題而
被淘汰。所以當時嘅認真、嚴肅聊天風
氣,亦使我交倒眞正嘅異性朋友,見過面甚
至有兩個曾經上過牀。
如今亦與一位住馬來西亞嘅華僑女有聨絡
(用手機WhatSaPP),佢話疫情解封後嚟 ...
你都識講2003 年! 而家係2020, 全部快餐文化, 你去台灣或大陸論壇都找到你所形容的, 香港論壇係咁架啦, 你寫咁長, d人連睇到唔想睇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]