• 瀏覽: 11,390
  • 回覆: 134
還好啦,自己優秀,一世單身都可以嘅。

熱賣及精選
引用:
原帖由 如初 於 2020-9-18 09:42 AM 發表

好似林心如咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-17 01:57 AM 發表

其實好簡單。女人都會搵大過自己的男人,36歲以上的優質男人唔係已婚就係playboy,playboy點可能會爲個36歲中女放棄成個森林?除非妳條件極好。36歲以上的劣質男人妳肯定唔肯嫁。此所以妳過了36歲衹能做老姑婆的原因!信我! ...
更年期唔值錢

引用:
原帖由 如初 於 2020-9-18 09:42 AM 發表

冇人會想單身

引用:
原帖由 高達0.1 於 2020-9-18 10:41 AM 發表

更年期唔值錢
過了36歲已冇乜水

但屋企嘅經濟嘢唔好,願意洗錢買大床,呢系一個好大嘅市場

回覆 引用 TOP

有錢身材好就得,老女少夫仲少嘢

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-17 11:45 AM 發表

36歲生仔較難
係男人都鍾意年輕的

女人30歲都老啦,仲36?訓醒未?睇少D TBB劇集啦睇壞腦

要個18,22唔好?

引用:
原帖由 貴貴來了鳳凰 於 2020-9-18 13:12 發表

係男人都鍾意年輕的
認同仲要樣靚身材正迫我含吹奶啜磨令FING

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-18 01:20 PM 發表

認同仲要樣靚身材正迫我含吹奶啜磨令FING
女人到咗呢個歲數真係幾難得,身材好嘢嘅都係少數

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-17 01:57 AM 發表

其實好簡單。女人都會搵大過自己的男人,36歲以上的優質男人唔係已婚就係playboy,playboy點可能會爲個36歲中女放棄成個森林?除非妳條件極好。36歲以上的劣質男人妳肯定唔肯嫁。此所以妳過了36歲衹能做老姑婆的原因!信我! ...
30都危。。 男人聽到個3字。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貴貴來了鳳凰 於 2020-9-18 01:10 PM 發表

有錢身材好就得,老女少夫仲少嘢
你up乜

引用:
原帖由 貴貴來了鳳凰 於 2020-9-18 13:22 發表

女人到咗呢個歲數真係幾難得,身材好嘢嘅都係少數
日日收到係地鐵站都會見到唔少...不過佢地好明顯知道有人望佢

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-18 01:26 PM 發表

你up乜

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]