• 瀏覽: 11,392
  • 回覆: 134
引用:
原帖由 嫖、賭、飲、吹 於 2020-9-17 05:42 PM 發表

36歲幾好唔錯, 豐富性經驗唔使調教!
咁處女呢

熱賣及精選
引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-9-17 09:41 PM 發表

咁處女呢
老處都畀你遇到, 水塘都吸乾你!

回覆 引用 TOP

總之就係難鑒定完畢。

回覆 引用 TOP

而家經濟錦差 肯貼錢上大床實大把市場 

回覆 引用 TOP

35以上,第一胎,生有問題細路,機率高姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-9-17 02:20 PM 發表

因為要搵36歲或以上既男人,但如果係事業有成既男人36歲已經結左婚或者有女朋友...............
淨返果D既男人,好多都係冇家底又搵唔到錢.......
分析得好好

回覆 引用 TOP

三十六有D乾

回覆 引用 TOP

又唔好咁諗,作為一個男人識食一定食中女,不過遇到中女總以為係人妻就無謂埋身了,不如自己留意下有冇咩趕客行為仲好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-9-17 02:20 PM 發表

因為要搵36歲或以上既男人,但如果係事業有成既男人36歲已經結左婚或者有女朋友...............
淨返果D既男人,好多都係冇家底又搵唔到錢.......
唔一定既

回覆 引用 TOP

每個人的要求、想法都不同。睇下佢(女方)自己有無自己盡力爭取,雙方認識後係要合得來,有投契,彼此尊重,才能成為家。時代不同,有好多人想自由無約束,選擇單身,可能擔心嫁出去後不格而離婚收場,太多擔心,時光流逝。男女雙方結婚後,好多地方雙方仍然要格,大家努力付出為家、孩子、事業...夫妻矛盾時刻會出現,雙方以家為重,互讓,冷靜處理,是能解決的,萬萬不能隨便說離婚兩字。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-9-17 01:57 AM 發表

其實好簡單。女人都會搵大過自己的男人,36歲以上的優質男人唔係已婚就係playboy,playboy點可能會爲個36歲中女放棄成個森林?除非妳條件極好。36歲以上的劣質男人妳肯定唔肯嫁。此所以妳過了36歲衹能做老姑婆的原因!信我! ...
玩家呢講,唔算太大,某方面重好自動波

回覆 引用 TOP

女人30歲都無人要無晒市場啦,要個18,22唔好?
你估係男人30歲仲有大把市場咩

都有不少離婚男既,36歲保養得好仲有市場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2020-9-18 02:51 AM 發表

女人30歲都無人要無晒市場啦,要個18,22唔好?
你估係男人30歲仲有大把市場咩
男人三十一支花. 女人三十哈哈哈,黃金期女人二十. 男人三十後

我的理想型(朴智妍)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kavid0 於 2020-9-17 07:03 PM 發表

港女堅持企硬,最後又話地硬
其實都系要求太貴了,如果要求唔咁高,或者都唔會有咁多人單身

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]