• 瀏覽: 3,337
  • 回覆: 35
大家未一齊前有瞹眛過,有左sex之後我地先正式一齊~我地一齊左5個月,呢5個月期間,佢工作上好照顧我,私下成日share佢d野食俾我~大家有出去食飯,係佢俾錢~近日嘈左交,佢發緊嬲個陣有對我講口~我好嬲佢對我講粗口~而家大家冷戰左第三日,佢whatsapp冇搵過我,我地本身係同事,係公司佢都係當我透明~
我地冷戰緊呢幾日,佢同平時一樣同其一他同事嘻嘻哈哈~得我先唔出聲嬲緊~
究竟佢有冇愛過我?定還是為左同我sex先同我一齊?

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-9-16 11:04 PM 發表

大家未一齊前有瞹眛過,有左sex之後我地先正式一齊~我地一齊左5個月,呢5個月期間,佢工作上好照顧我,私下成日share佢d野食俾我~大家有出去食飯,係佢俾錢~近日嘈左交,佢發緊嬲個陣有對我講口~我好嬲佢對我講粗口~而家大家冷戰左第三日,佢whatsapp冇搵過我,我地本身係同事,係公司佢都係當我透明~
我地冷戰緊呢幾日,佢同平時一樣同其一他同事嘻嘻哈哈~得我先唔出聲嬲緊~
究竟佢有冇愛過我? ...
佢係人夫?你係人妻?

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-9-16 11:05 PM 發表

佢係人夫?你係人妻?
唔係,大家single

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-9-16 11:09 PM 發表

唔係,大家single
明顯食厭左你或者有新女 無理由5個月就用粗口小你

其實你係SP多過女朋友..
你再睇下,除左食野比錢,管接送之外,
佢有無做過其他野關心過你?
如果無其他野既。。。
講白D,對佢來講,你只係一隻雞,純粹用來出火

回覆 引用 TOP

愛與不愛並不是外人能知道,只有自己感受到,愛本身就包含着付出與包容,吵架,冷戰,亦是其中必然會發生的平常事,問題係雙方對愛的領略有多深,問題係要經是溝通解決,並不是在此估估吓,問吓人就知道,有時,別人的意見並不正面反而會把一件簡單的事情複雜化。

引用:
原帖由 海灘善良的樹枝 於 2020-9-17 06:02 AM 發表

愛與不愛並不是外人能知道,只有自己感受到,愛本身就包含着付出與包容,吵架,冷戰,亦是其中必然會發生的平常事,問題係雙方對愛的領略有多深,問題係要經是溝通解決,並不是在此估估吓,問吓人就知道,有時,別人的意見並不正面反而會把一件簡單的事情複雜化。 ...
佢唔係一個好仔,平時會講開粗口飲灑食煙,但佢唔係壞~我同佢相反,平時唔講粗口唔煙唔灑~佢平時係我面前同whatsapp都唔講粗口~
佢發嬲個日我知佢講個四隻粗口字係衝口而出,但佢最後講個句痴X線係特登講~我同佢都係硬頸派~Anyway,我琴晚自己喊左一場,半夜訓醒左又喊左一場~今日,係公司佢又係同平時一樣,半點唔開心心情都冇~我而家同佢好似開始有d死心~

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-9-16 11:04 PM 發表

究竟佢有冇愛過我? ...
慢慢觀察下先,睇下佢對你態度有冇改變,唔知你地咩事嘈交,亦唔知會唔會大家講左D過頭說話觸動到情緒。btw希望你地快d和好

https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28972234
引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-4-4 12:17 AM 發表 
我同男友已經拍左拖7年,我地共同有一層樓,我男友平時好照顧我,大小家務日常生活開支都係佢負責,拍左7年拖,同居左一年半,但就唔肯結婚,每次我提出幾時結婚,佢都好hea禁敷衍我,連註冊佢都唔想~我今年已經33歲,再過多一兩年,我生仔都已經冇機會~
近排,我同另一同事Y瞹眛緊,大家對大家都有感覺,Y唔知我有男友,我而家內心好掙扎,想背住自己男友同Y發展,但深怕如果男友發現到會毀滅哂我安穩既生活,究竟點好……
樓主咁緊張Y,好心你放過自己條仔啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-9-17 02:16 PM 發表

慢慢觀察下先,睇下佢對你態度有冇改變,唔知你地咩事嘈交,亦唔知會唔會大家講左D過頭說話觸動到情緒。btw希望你地快d和好
我今日係公司執左自己私人物品去左另一個位,打算呢個星期前唔搵我,我下星期一就會坐新位~我唔想坐係佢後面,見到佢日日無事個樣好難頂
佢應該見到,但都係冇反應

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-9-17 03:27 PM 發表

我今日係公司執左自己私人物品去左另一個位,打算呢個星期前唔搵我,我下星期一就會坐新位~我唔想坐係佢後面,見到佢日日無事個樣好難頂
佢應該見到,但都係冇反應 ...
你有冇主動同佢講過野先?嘈完交,更有個要去打破薑局,唔好為鬥氣而淡淡咁分開

回覆 引用 TOP

咁其實因乜事嘈交先?
呢個好關鍵
同有冇起清對方 感情史個底先?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-9-17 11:20 AM 發表

佢唔係一個好仔,平時會講開粗口飲灑食煙,但佢唔係壞~我同佢相反,平時唔講粗口唔煙唔灑~佢平時係我面前同whatsapp都唔講粗口~
佢發嬲個日我知佢講個四隻粗口字係衝口而出,但佢最後講個句痴X線係特登講~我同佢都係硬頸派~Anyway,我琴晚自己喊左一場,半夜訓醒左又喊左一場~今日,係公司佢又係同平時一樣,半點唔開心心情都冇~我而家同佢好似開始有d死心~ ...
睇你嘅回覆 相信你哋嘅年紀都唔會好大 方無邊則圓,並唔係每件事都要分誰對誰錯,有時,做人要 學懂妥協,因很多事都因一時之氣而 無疾而終,呢句說話你慢慢領略吧。

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]