• 瀏覽: 5,291
  • 回覆: 43
有愛你

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-9-16 11:04 PM 發表
大家未一齊前有瞹眛過,有左sex之後我地先正式一齊~我地一齊左5個月,呢5個月期間,佢工作上好照顧我,私下成日share佢d野食俾我~大家有出去食飯,係佢俾錢~近日嘈左交,佢發緊嬲個陣有對我講口~我好嬲佢對我講粗口~而家大家冷戰左第三日,佢whatsapp冇揾過我,我地本身係同事,係公司佢都係當我透明~
我地冷戰緊呢幾日,佢同平時一樣同其一他同事嘻嘻哈哈~得我先唔出聲嬲緊~
究竟佢有冇愛過我? ...
老實說,只當係SP友誼...唔係愛,可能佢一拖二...唔出奇..
我有個朋友,佢條仔好似你的男友CASE好似,個男人一星期有二天去打rugby的,佢可以滿住我朋友,老的又岩食,嫩又岩食...唔怪得好多時間好奇怪,仲有態度也是...有出入的...

小心...渣男..

如果你唔鍾意男人日日講粗口食煙飲酒,咁同佢係一切之後都唔會改變到佢,日子對得愈耐新鮮感愈低,就更加將妳當成可隨意對付的人,妳唔見佢已經當你透明了嗎?愛一個人尊重一個人唔會咁樣對待,下次戴眼識人。

愛沒愛過自己,心裡最清楚的莫過于自己,不要在一段愛情里卑微。
自信會使你更加美麗,放手吧!讓彼此都釋懷。

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-9-16 11:10 PM 發表

明顯食厭左你或者有新女 無理由5個月就用粗口小你
同意,好難用粗口鬧女朋友

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-28 06:50 PM 發表

同意,好難用粗口鬧女朋友
你有冇試過?

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-28 10:40 PM 發表

你有冇試過?
冇,我本身唔講,所以更加唔會對女朋友講。

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-9-28 10:55 PM 發表

冇,我本身唔講,所以更加唔會對女朋友講。
樓下主加油

好多男人想搞公司啲OL,玩完就算啦,我都冧緊件

不主動 不拒絕 不負責

有愛。但未必好深

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-9-16 11:04 PM 發表
大家未一齊前有瞹眛過,有左sex之後我地先正式一齊~我地一齊左5個月,呢5個月期間,佢工作上好照顧我,私下成日share佢d野食俾我~大家有出去食飯,係佢俾錢~近日嘈左交,佢發緊嬲個陣有對我講口~我好嬲佢對我講粗口~而家大家冷戰左第三日,佢whatsapp冇揾過我,我地本身係同事,係公司佢都係當我透明~
我地冷戰緊呢幾日,佢同平時一樣同其一他同事嘻嘻哈哈~得我先唔出聲嬲緊~
究竟佢有冇愛過我? ...
佢eq勁過你好多

引用:
原帖由 神殿 於 2020-10-11 08:38 AM 發表
好多男人想搞公司啲OL,玩完就算啦,我都冧緊件
即係純玩下?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]