• 瀏覽: 1,162
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
今日打完冰冰針+Voluma下巴+Botox咀嚼肌
冰冰 面6針額頭3針,現在針口微腫,醫生話應該三日會見到效果,但視乎每個人吸收能力

三日後再分享(如果有人睇文的話)😝

第九日
終於感覺到有效果出嚟,成塊面飽滿咗,但又不是水嫩到令唒嗰隻,額頭表情紋淡咗好多。只有下巴位比較乾,唔知關唔關我打咗透明質酸事。九百幾蚊整體都接受到。但下次會試另一隻保濕針。分享完畢!謝謝

熱賣及精選
引用:
原帖由 fanny26 於 2020-9-16 10:08 PM 發表

今日打完冰冰針+Voluma下巴+Botox咀嚼肌
冰冰 面6針額頭3針,現在針口微腫,醫生話應該三日會見到效果,但視乎每個人吸收能力

三日後再分享(如果有人睇文的話)😝 ...
冰冰針係乜來嘅?可以做乜效果?

這麼多針是一次性打得,還是分次打垟?

引用:
原帖由 清晨大大象棋 於 2020/9/17 09:40 AM 發表

這麼多針是一次性打得,還是分次打垟?
一次啊!
先打透明質酸 之後冰冰針 最後botox
因為之前打過,冇乜特別不良反應,所以醫生都俾。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥魚熊貓 於 2020/9/17 09:37 AM 發表

冰冰針係乜來嘅?可以做乜效果?
建議上網search冰冰針
我自己打只因為睇到絲打一句
"做部靚d機既facial都一千幾百"
所以先決定試吓打

引用:
原帖由 fanny26 於 2020-9-17 06:11 PM 發表

建議上網search冰冰針
我自己打只因為睇到絲打一句
"做部靚d機既facial都一千幾百"
所以先決定試吓打
咁價錢如何啊?

引用:
原帖由 肥魚熊貓 於 2020/9/17 06:20 PM 發表

咁價錢如何啊?
9xx
我就join咗冰冰+juvederm $26xx

引用:
原帖由 fanny26 於 2020-9-17 06:23 PM 發表

9xx
我就join咗冰冰+juvederm $26xx
好!謝謝分享

回覆 引用 TOP

冰冰針好快散,我結婚之前打skinBoosters Vital light,效果真係唔同d

引用:
原帖由 memori61 於 2020/9/17 08:23 PM 發表

冰冰針好快散,我結婚之前打skinBoosters Vital light,效果真係唔同d
好快即係幾耐呀?因為我都係第一次試打
依隻咩價錢??

回覆 引用 TOP

這是涼得嗎?

回覆 引用 TOP

可以用嗎?效果好不

回覆 引用 TOP

https://m.discuss.com.hk/index.p ... 033255#pid522416149

同呢個一樣? 冰冰針係咪只有一個牌子,呢間六百幾試打麻醉版

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020/9/18 07:12 PM 發表

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=29033255#pid522416149

同呢個一樣? 冰冰針係咪只有一個牌子,呢間六百幾試打麻醉版
應該不同!我打嗰隻係瑞士冰冰針!冇麻醉!現在針口位還有微紅,腫就差不多消哂。等緊效果

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]